ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η ΣΙΓΟΥΡΗ αλλαγή σε σχέση με Λέβι και η ατάκα που δείχνει ότι κατάλαβε την… ΠΙΕΣΗ

Η ΣΙΓΟΥΡΗ αλλαγή σε σχέση με Λέβι και η ατάκα που δείχνει ότι κατάλαβε την… ΠΙΕΣΗ

Η Ανόρθωση παρουσίασε τον Ολλανδό προπονητή, Γιούργκεν Στρέπελ και μια από τις ατάκες που ξεχώρισαν ήταν αυτή για τον τρόπο παιχνιδιού.

‘Είμαι μόνο λίγες μέρες εδώ, είδα όλα τα παιγνίδια της ομάδας και έχω τη δική μου άποψη για το πώς αγωνίζεται η ομάδα. Βλέπω ότι σε κάποια κομμάτια της δικής μου φιλοσοφίας πρέπει να δουλέψουν πάνω σε αυτό. Πρέπει να αλλάξουμε σίγουρα τις μακρινές μπαλιές γιατί δεν γίνεται με τον τρόπο που θέλω εγώ να γίνεται», είπε συγκεκριμένα ο Στρέπελ.

Ο Ολλανδός ουσιαστικά επισήμανε πως πρόσεξε ότι η Ανόρθωση προηγουμένως έπαιζε με μακρινές μπαλιές κάτι που θα προσπαθήσει να αλλάξει. Πράγμα λογικό καθώς η Ολλανδική φιλοσοφία στηρίζεται στο κτίσιμο παιχνιδιού από την άμυνα με κοντινές μπαλιές και δημιουργία χώρων.

Αυτό βέβαια θα χρειαστεί χρόνο για να γίνει, όμως τα αποτελέσματα πρέπει να έρθουν άμεσα καθώς η Ανόρθωση έχει ήδη μείνει πίσω.

Κάτι το οποίο τόνισε και ο Ολλανδός και έδειξε να καταλαβαίνει πως δεν υπάρχει περιθώριο λάθους. »Γνωρίζω πολύ καλά πως το μότο της Ανόρθωσης είναι η αναγέννηση και θα πρέπει να ξεκινήσουμε από την επόμενη κιόλας αγωνιστική να το πετυχαίνουμε», τόνισε πιο συγκεκριμένα.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Δίκη στο Μάτι: Συγκλονίζει ο Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και δίδυμες ανιψιές στη φωτιά

Μονή Αββακούμ: Σε προχωρημένο στάδιο οι εξετάσεις της Αστυνομίας

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top