ΠΑΦΟΣ: Μες την παρανομία 28χρονος και ο φίλος του - Τους εντόπισε η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Μες την παρανομία 28χρονος και ο φίλος του - Τους εντόπισε η Αστυνομία

Παράνομα οδηγούσε το όχημα του ο 28χρονος, ενώ ο συνοδηγός βρισκόταν παράνομα στην Κύπρο. 

Ο 28χρονος εντοπίστηκε από μέλη των Αστυνομικών Σταθμών Πόλης Χρυσοχούς και Στρουμπιού, γύρω στις 11.45 το βράδυ της Πέμπτης (18/10), να οδηγεί αυτοκίνητο σε δρόμο στο χωριό Γουδί, χωρίς να κατέχει άδεια οδήγησης, χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφάλισης ευθύνης έναντι τρίτου προσώπου, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, η οποία έληξε την 1η Ιανουαρίου, 2012 και ενώ η εγγραφή του οχήματος είχε διαγραφεί.

Συνοδηγός στο αυτοκίνητο βρισκόταν άλλο ένα πρόσωπο, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε εισήλθε και παρέμενε παράνομα στο έδαφος της Δημοκρατίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας και να τεθεί υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πόλης Χρυσοχούς, συνεχίζει τις εξετάσεις, σε συνεργασία με την Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

*φώτο αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE