ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: Η άσπρη σκόνη, τα χρήματα και τα εκρηκτικά έστειλαν στο κελί 46χρονο

ΠΑΦΟΣ: Η άσπρη σκόνη, τα χρήματα και τα εκρηκτικά έστειλαν στο κελί 46χρονο

Διάταγμα κράτησης έξι ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 46χρονου για υπόθεση παράνομης χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια και παράνομη κατοχή και χρήση αναβολικών ουσιών, νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.


Ο 46χρονος προσήχθη σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου , το οποίο διέταξε την εξαήμερη προσωποκράτηση του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Στην σύλληψη του 46χρονου προχώρησε η ΥΚΑΝ Πάφου, όταν χτες μέλη της ΥΚΑΝ Πάφου, διενήργησαν έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος, στην οικία του στην Πάφο. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, 320 στερλίνες, δύο μπουκαλάκια, τα οποία πιστεύεται ότι περιέχουν αναβολικές ουσίες και  21 εργοστασιακές κροτίδες. 

Ακολούθως έγινε έρευνα και σε δύο οχήματα ιδιοκτησία του 46χρονου, όπου εντοπίστηκε ποσότητα άσπρης σκόνης που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη βάρους 77 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε δεύτερη οικία στην ίδια οδό, ιδιοκτησία 34χρονης, την οποία χρησιμοποιεί και ο 46χρονος, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, 614 συσκευασίες των 50 γραμμαρίων καπνού. Για τα καπνικά προϊόντα, επιβλήθηκε στον 46χρονο από το Τμήμα Τελωνείων πρόστιμο 11.000 ευρώ, το οποίο και κατέβαλε. 

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) και ο Αστυνομικός Σταθμός Πέγειας συνεχίζουν τις εξετάσεις. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top