ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΘΕΩΣΗ του Fair Play από τους μικρούς ΕΝΠ και Ανόρθωσης-Λίγες ώρες πριν το ματς των… μεγάλων!

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟΘΕΩΣΗ του Fair Play από τους μικρούς ΕΝΠ και Ανόρθωσης-Λίγες ώρες πριν το ματς των… μεγάλων!

Το γκολ της Ανόρθωσης αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης σχεδόν σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια με αφορμή το γεγονός ότι δεν τηρήθηκε το Fair Play. 

Ένας από τους άγραφους νόμους του ποδοσφαίρου αποτέλεσε αιτία «πολέμου» ανάμεσα σε ΕΝΠ και Ανόρθωση με τους παράγοντες των βυσσινί να εκφράζουν τα παράπονα τους για την μη ανταπόδοση του fair play από τους παίκτες της Ανόρθωσης και τους παράγοντες της Κυρίας να στέκονται στο γεγονός ότι δεν είναι κάτι υποχρεωτικό.

Δείτε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ: Η ΦΑΣΗ για την οποία φωνάζει η ΕΝΠ – Τι έγινε ΑΚΡΙΒΩΣ πριν το γκολ της Ανόρθωσης

Μια παρόμοια φάση όμως έλαβε χώρα λίγες ώρες πριν στο παιχνίδι U-15 της ΕΝΠ και της Ανόρθωσης. Όπως θα δείτε και στο βίντεο οι μικροί της ΕΝΠ και της Ανόρθωσης τήρησαν το Fair Play με τον προπονητή των ακαδημιών των βυσσινί, Λούκας Οικονόμου (ο οποίος δημοσίευσε το βίντεο) να σχολιάζει: «Σ’ ένα άλλο κόσμο , πιο ρομαντικό, μακριά από σκοπιμότητες, λίγες ώρες πριν οι μικροί της Ανόρθωσις των Κ15 τήρησαν το FAIR PLAY , αν και η ομάδα τους ήταν πίσω στο σκορ. Συγχαρητήρια στους μικρούς της Ανόρθωσις για το ήθος τους αλλά και στον προπονητή τους.»

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top