ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ώρα για ΝΙΚΗ! Οι σκέψεις ενδεκάδας του Ολίβα για το «Αμμόχωστος»

Ώρα για ΝΙΚΗ! Οι σκέψεις ενδεκάδας του Ολίβα για το «Αμμόχωστος»

Οι δύο συνεχόμενες ήττες της Ομόνοιας από ΑΕΚ και Απόλλωνα έφεραν σε δύσκολη θέση το τριφύλλι και τον Ολίβα και η νίκη στο «Αμμόχωστος» κόντρα στην επικίνδυνη Νέα Σαλαμίνα θεωρείται επιβεβλημένη.

Ο Ισπανός τεχνικός και οι παίκτες του ψάχνουν αντίδραση μετά τις ήττες στα ντέρμπι και μοναδικός στόχος είναι το τρίποντο και το… restart απέναντι σε μια ομάδα που έδειξε από τα πρώτα παιχνίδια πως είναι σκληρό καρύδι και ικανή για όλα.

Πλάνο ενδεκάδας

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να βρεθεί ο Μεχίας και στα άκρα της άμυνας οι Λόρα και Λόπεζ. Στο κέντρο της άμυνας ο Πρτσε παραμένει στο αρχικό πλάνο όμως αυτή την φορά με την απουσία του Βύντρα ο Γκαφούρ αναμένεται να βρεθεί στο πλάι του. Πιο απομακρυσμένο σενάριο είναι να δούμε τον Κούσουλο στο πλάι του.

Στον άξονα θέση βασικού διεκδικεί ο Ενρίκες πλάι στον Ζόρντι Γκόμες. Σε αυτό το σενάριο μένει εκτός ο Σοάρες. Μπροστά τους θα βρεθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου ο Μόντες.

Στα άκρα της επίθεσης ο Χριστοφή ετοιμάζεται να επιστρέψει στο δεξί φτερό με τους Αντόνια και Εντρένα να διεκδικούν την άλλη θέση στα αριστερά.

Στην κορυφή θα είναι ο Ντάρμπισαιαρ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Ερχονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες - Ολα όσα περιλαμβάνει το καιρικό «μενού»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ» : «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Eurovision 2024: Σκόνη και θρύψαλα έκανε ο Ελβετός το βραβείο του - Η viral στιγμή με το «ατύχημα»

Νότια Αφρική: Άνδρας ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια, πέντε ημέρες μετά την κατάρρευση κτιρίου στην πόλη Τζορτζ



«Ανατολίτικο παζάρι»  στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

«Ανατολίτικο παζάρι» στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν τη Δευτέρα- Το μοίρασμα φυσικού πλούτου στην Ανατολική Μεσόγειο και το Κυπριακό

Καθοριστική θεωρείται η επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άγκυρα, τη Δευτέρα 13 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top