ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Aυτός κι αν άξιζε το ΠΝΙΞΙΜΟ στα φιλιά!

Aυτός κι αν άξιζε το ΠΝΙΞΙΜΟ στα φιλιά!

Δεν ήταν μόνο το πέναλτι που έπιασε με τη λήξη του χρόνου, αποτρέποντας την ισοφάριση από τον Χριστοφή, ήταν και μια επέμβαση (έστω με δόση τύχης) σε πλασέ του Αλμπίν στο 85′, οι δυο φάσεις που έβαλε την υπογραφή του στη νίκη επί της Ομόνοιας ο Ρόμπερτ Βεσελόφσκι. 

Ο Σλοβάκος κίπερ έδειχνε ανίκητος στο παιχνίδι με τους πράσινους. Θα θυμάται παραπάνω- από άλλα που ήταν MVP- το χθεσινό τρίποντο επί της Ομόνοιας, αφού η ομάδα του τερμάτισε την «κατάρα» που την ήθελε να μην μπορεί να κερδίσει την ομάδα της Λευκωσίας για 22 χρόνια! 

Φυσιολογικό ήταν ο 33χρονος τερματοφύλακας, να «πνίγει» στις αγκαλιές και στα φιλιά των συμπαιχτών του, μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Νικόλα Νεοκλέους. 

Δεν είναι καθόλου βιαστικό το συμπέρασμα, ότι η φετινή Νέα Σαλαμίνα, μπορεί να θέσει λίγο ψηλότερα τον πήχη, σε σχέση με την περσινή χρονιά. Η δουλειά του Πουρσαιτίδη φαίνεται, του «βγαίνουν» και οι περισσότερες μετεγγραφές. Προεξάρχοντος του killer Κίνγκσλει Ονιέγκμπου, που έβαλε το μοναδικό γκολ της χθεσινής αναμέτρησης. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top