Πράκτορας- ‘δόλωμα’ εντόπισε 26 φερόμενους παιδεραστές- Της ζητούσαν να ξεντυθεί

Πράκτορας- ‘δόλωμα’ εντόπισε 26 φερόμενους παιδεραστές- Της ζητούσαν να ξεντυθεί

Στην σύλληψη 26 ατόμων, ύποπτων για παιδεραστία προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής (22/10), οι Αρχές του Ισραήλ, μετά από καλοσχεδιασμένη επιχείρηση, μετά την επιστράτευση πράκτορα ‘δόλωμα’.

Δημοσίευμα της ‘Times of Israel’, αναφέρει ότι η Αστυνομία του Ισραήλ συνέλαβε 26 υπόπτους για παιδεραστίας, ενώ για μήνες πράκτορας με πολύ νεανικά χαρακτηριστικά, υποδυόταν το 13χρονο κορίτσι σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πράκτορας ‘δόλωμα’ κρατούσε επαφή με τους υπόπτους για έξι μήνες, μέσω διαφόρων λογαριασμών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προσπαθώντας να επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για άτομα που πιθανόν να σχετίζονται με σεξουαλικά εγκλήματα και να συλλέξει όσο το δυνατό περισσότερα στοιχεία, ενώ είχε και βιντεοκλήσεις μαζί τους.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης, Eitan Amar, τόνισε ότι η πράκτορας είχε οδηγίες να μην δελεάσει τους υπόπτους, παρά μόνο να είναι ενεργό το προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ύποπτοι ζήτησαν από την πράκτορα να βγάλει τα ρούχα της μπροστά στην κάμερα, αλλά και να βρεθούν μαζί της προσωπικά.
Το δημοσίευμα αναφέρει επικαλούμενο την Αστυνομία, ότι η συντριπτική πλειοψηφία των υπόπτων διέπραξε αδικήματα επανειλημμένα.

Έτσι λοιπόν, οι Αρχές του Ισραήλ προχώρησαν το βράδυ της Δευτέρας στην σύλληψη 26 υπόπτων ηλικίας από 21 μέχρι 44 ετών, μεταξύ των οποίον, καθηγητής γυμνασίου και καθηγητής κολύμβησης για έφηβους.

Επιμέλεια Χρίστος Ζήνωνος

*Με πληροφορίες από Times of Israel

*Φωτογραφία αρχείου 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Υπουργικό: Δικαίωμα ψήφου στον τόπο τους για εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες - Οι αλλαγές που εγκρίθηκαν

Τη νομοθετική τροποποίηση του περί Αρχείο Πληθυσμού Νόμου ενέκρινε σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, δίνοντας το δικαίωμα στους εκ μητρογονίας εκτοπισθέντες να ψηφίζουν στις Εκλογές ανάδειξης Αρχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης τόσο με βάση τον τόπο διαμονής τους όσο και με βάση τον τόπο εκτοπισμού τους, κατ’ αντίστοιχο τρόπο που ισχύει για τους εκ πατρογονίας εκτοπισθέντες.

BEST OF TOTHEMAONLINE