ΔΙΕΘΝΗ

Στην Τουρκία η διευθύντρια της CIA - Δύο βαλίτσες με ρούχα βρέθηκαν στο ύποπτο όχημα της Σ. Αραβίας

Στην Τουρκία η διευθύντρια της CIA - Δύο βαλίτσες με ρούχα βρέθηκαν στο ύποπτο όχημα της Σ. Αραβίας

Δύο βαλίτσες στις οποίες περιέχονται ρούχα, βρέθηκαν στο όχημα της Σαουδικής Αραβίας με διπλωματικές πινακίδες που εντοπίστηκε χθες σταθμευμένο σε πάρκινγκ στο Σουλτάνγκαζί της Κωνσταντινούπολης σύμφωνα με πηγές που επικαλούνται τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Η έρευνα στο ύποπτο αυτοκίνητο ξεκίνησε στις 17.00 σήμερα έπειτα από άδεια των αρχών της Σαουδικής Αραβίας και συνεχίζεται. Δεν βρέθηκαν τεμάχια του πτώματος, ωστόσο θα ρούχα θα σταλούν για εξετάσεις.

Το ύποπτο αυτοκίνητο αφέθηκε στο πάρκινγκ λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου στις 2 Οκτωβρίου.

Στο μεταξύ, στην Τουρκία έφτασε η διευθύντρια της CIA Τζίνα Χασπέλ για να έχει επαφές με τις τουρκικές αρχές για τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η ομάδα έρευνας της Τουρκίας πήγε στο πάρκινγκ στο Σουλτάνγκαζι όπου είναι σταθμευμένο το όχημα της Σαουδικής Αραβίας με διπλωματικές πινακίδες, το οποίο εντοπίστηκε χθες.

Στο μεταξύ, μετά το Sputnik και το Sky News επικαλούμενο Τούρκο αξιωματούχο μετέδωσε ότι βρέθηκε το πτώμα του Κασόγκι, αναφέροντας μάλιστα ότι βρέθηκε τεμαχισμένο στον κήπο της οικίας του Προξένου της Σαουδικής Αραβίας και ότι το κεφάλι είναι σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι η Τουρκία έχει ντοκουμέντο σύμφωνα με το οποίο ο σύμβουλος του πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας έδινε εντολές μέσω Skype στους εκτελεστές του Κασόγκι. Ο σύμβουλος του πρίγκιπα προσέβαλε μάλιστα τον Κασόγκι και ζήτησε να του φέρουν το κεφάλι του.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top