ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποστάρισμα Απόλλωνα για Άιντραχτ – Το προφίλ, η πορεία και οι παίκτες… κλειδιά!

Ποστάρισμα Απόλλωνα για Άιντραχτ – Το προφίλ, η πορεία και οι παίκτες… κλειδιά!

Το προφίλ της αντιπάλου του Άιντραχτ, αναλύει ο Απόλλωνας.

Το αφιέρωμα στην επίσημη σελίδα των γαλάζιων:

Την Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα αντιμετωπίσει ο Απόλλωνας αύριο Πέμπτη (25/10) για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου του UEFA Europa League.
 
Η μεγάλη μας αντίπαλος ιδρύθηκε το μακρινό 1899 και έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Γερμανίας (1959), ενώ πέρσι κατέκτησε το πέμπτο της κύπελλο (8η στο πρωτάθλημα) και ήταν αυτό που την έστειλε απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.
 
Σε οκτώ αγώνες πρωταθλήματος έχει τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες ωστόσο βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα αφού στα τελευταία τρία παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες με απολογισμό 13 τέρματα υπέρ και 3 κατά.
 
Βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς.
 
Εξαιρετική είναι και η πορεία της στο UEFA Europa League αφού έχει δύο νίκες στις πρώτες αγωνιστικές επικρατώντας με 1-2 της Μαρσέιγ στη Γαλλία και «συντρίβοντας» την Λάτσιο με 4-1. 
 
Με έξι βαθμούς προπορεύεται του 8ου ομίλου και έθεσε γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
 
Αυτή είναι η τρίτη φορά μετά το 2000 που συμμετέχει στην Ευρώπη, ενώ στην τελευταία της φορά αντιμετώπισε ξανά κυπριακή ομάδα, όταν το 2013 ήταν σε όμιλο του Europa League με ΑΠΟΕΛ, Μπορντό και Μακάμπι Τελ Αβίβ.
 
Nίκησε τον ΑΠΟΕΛ δύο φορές (2-0, 3-0) ενώ πέρασε ως πρώτη από τον όμιλο και αποκλείστηκε στη φάση των «32» από την Πόρτο λόγω των εκτός έδρας γκολ (3-3 εντός, 2-2 εκτός).
 
Προπονητής της είναι ο Άντι Χάτερ που διαδέχθηκε τον Νίκο Κόβατς ο οποίος συνεχίζει στην Μπάγερν Μονάχου.
 
Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν οι τρεις επιθετικοί της ο φιναλίστ του Μουντιάλ με την Κροατία Ρέμπιτς, ο νεαρός Λούκα Γιόβιτς ο οποίος είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας έχοντας εννέα τέρματα σε οκτώ συμμετοχές, και ο Σεμπάστιεν Χάλερ.
 
Αξιοπρόσεκτοι είναι και οι Τζόναθαν ντε Γκουζμάν με παρουσία σε Primera, Serie A και Premier League, και Ντάνι ντα Κόστα που δεν έχει χάσει λεπτό στη φετινή αγωνιστική περίοδο.
 
Γραφείο Τύπου 
Εταιρεία Απόλλων (Δημόσια) Λτδ

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top