ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεκάθαρος ο Ιραόλα! «Παιχνίδι κλειδί – Η ομάδα που θα χάσει θα είναι δύσκολο…»

Ξεκάθαρος ο Ιραόλα! «Παιχνίδι κλειδί – Η ομάδα που θα χάσει θα είναι δύσκολο…»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ, Άντονι Ιραόλα μια ημέρα πριν τον αγώνα με τη Λουντογκόρετς στο ΓΣΠ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Δείτε τι δήλωσε:

«Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι κλειδί για μας, ξέρουμε ότι η ομάδα που θα χάσει θα είναι δύσκολο να προχωρήσει. Ελπίζουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα με ποιοτικό σύνολο και με εμπειρία στην Ευρώπη, και για να πετύχουμε πρέπει να έχουμε την καλύτερη εμφάνιση για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον παράγοντα άγχος: «Το έχω αναφέρει και στους παίκτες ότι πρέπει να κερδίσουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Ξέρουμε ότι αν δεν κερδίσουμε θα είναι δύσκολο, αλλά αυτό ισχύει και για την Λουντογκόρετς. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολος αντίπαλος και θα πρέπει να δώσουμε το καλύτερο μας εαυτό. Περιμένω ένα παιχνίδι κλειστό πιστεύω θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ελπίζω να είμαστε αποτελεσματικοί στο τελείωμα και να αποφύγουμε τα λάθη».

Για την τακτική και τι διαφορετικό περιμένει σε σχέση με το προηγούμενο ματς: «Πιστεύω ότι τακτικά δεν θα είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, διότι και οι τρεις ομάδες στον όμιλο έχουν πολλά αθλητικά προσόντα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να τρέξουμε πολύ, γιατί θα είναι πολύ απαιτητικός και γρήγορος αγώνας, έχουν παίκτες με ταχύτητα ειδικά στα άκρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να το αντιμετωπίσουμε κυρίως στις αντεπιθέσεις. Πρέπει να τους κάνουμε να αμυνθούν για να μπορέσουμε να είμαστε αποτελεσματικοί από την πλευρά μας και να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για τους τραυματίες: «Έχουμε ακόμη μια προπόνηση και θα δούμε την κατάσταση των παικτών. Για τον Αντωνιάδη και τον Κάσες είναι αδύνατο, Μόϊσοφ και Ακοράν έχουν πιθανότητες αλλά θα τους δούμε και σήμερα. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα και για να παίξουν θέλουμε να είναι στο 100%».

Τι γνωρίζει για το νέο κόουτς της Λουντογκόρετς: «Για εμάς είναι αδύνατον να γνωρίζουμε την τακτική του καθώς είναι ο πρώτος του αγώνας. Αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξουν πολύ. Ήταν μέλος του προπονητικού τιμ οπότε δεν περιμένω κάτι πολύ διαφορετικό»

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

AstraZeneca: Πληθαίνουν τα ερωτήματα για την απόσυρση του εμβολίου - Τι λένε οι ειδικοί

ΠτΔ για υπόθεση Θανάση: «Η εκτελεστική εξουσία θα εξετάσει γιατί από το 2005 δεν έγιναν όσα θα έπρεπε να γίνουν»

Σάβια Ορφανίδου στο «Τ»: «Δεν θυμάμαι πως ήμουν πριν την κόρη μου, είναι σαν να μην υπήρχα»

Μαρίνα Σάττι: Πόσους followers πήρε μετά τις εμφανίσεις της στη φετινή Eurovision;

Εγινε και αυτό στην Eurovision: Kύπρος και Ελλάδα δεν αντάλλαξαν 12αρι - Ούτε καν 10αρι - Που έδωσαν βαθμούς

Συγκλονίζει ο Κλεόπας για τη γιορτή της μητέρας: «Με κοίταξες ένα δευτερόλεπτο πριν δεχτείς τη μοιραία σφαίρα »



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top