Ο Χριστόφιας στους εορτασμούς 100 χρόνων Κομσομόλ - Θα απευθύνει λόγο

Ο Χριστόφιας στους εορτασμούς 100 χρόνων Κομσομόλ - Θα απευθύνει λόγο

Ο Δημήτρης Χριστόφιας στη Μόσχα για εορτασμούς 100χρόνων Κομσομόλ.

Ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, αναχώρησε για τη Μόσχα, όπου θα παρευρεθεί στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Κομσομόλ, ως επίτιμος καλεσμένος του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Λενινιστικής Κομσομόλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στα πλαίσια των εορτασμών των 100 χρόνων από την ίδρυση της Κομσομόλ, ο κ. Χριστόφιας θα απευθύνει χαιρετισμό στην τελετή που θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου προς τιμή της Λενινιστικής Κομσομόλ.

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στη Μόσχα η σύζυγός του, Ελισάβετ Χριστόφια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκαν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ Ισραήλ και Λιβάνου στην Ουάσιγκτον - «Βρισκόμαστε στην ίδια πλευρά της εξίσωσης»

Ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου δύο ώρες στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ η συνάντηση των πρεσβευτών του Ισραήλ και του Λιβάνου στις ΗΠΑ, Γιεχιέλ Λάιτερ και Νάντα Χαμάντεχ, στο πλαίσιο απευθείας συνομιλιών που πραγματοποιήθηκαν με τη διαμεσολάβηση της Ουάσινγκτον.

BEST OF TOTHEMAONLINE