ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Είχα σκεφτεί να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

«Είχα σκεφτεί να φύγω από την Μπαρτσελόνα»

Ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν παραχώρησε συνέντευξη ενόψει του επερχόμενου Clasico και παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει σκεφτεί να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα.

Σε έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ των ευρωπαϊκών γηπέδων έχει εξελιχθεί ο Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν και φυσικά είναι το αδιαφιλονίκητο νο1 της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν πάντοτε έτσι για τον Γερμανό γκολκίπερ, ο οποίος όταν πρωτοπήγε στην Βαρκελώνη βρισκόταν στη σκιά του Κλαούντιο Μπράβο και μάλιστα όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο περιοδικό Club del Deportista είχε σκεφτεί ακόμη και να αποχωρήσει.

«Ως κάποιος, ο οποίος θέλει να αγωνίζεται σε κάθε παιχνίδι, το ροτέισον μου είχε φανεί μια πολύπλοκη κατάσταση. Ο ανταγωνισμός με τον Μπράβο δεν ήταν εύκολος και δεν μπορώ να αρνηθώ ότι υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να αποχωρήσω. Μου είχαν πει ότι με είχαν αποκτήσει για πολλά χρόνια και ότι ο σύλλογος μου έχει εμπιστοσύνη, αλλά δεν αντιλαμβανόμουν έτσι τα πράγματα στην πραγματικότητα. Ο Μπράβο ήταν ξεκάθαρη η πρώτη επιλογή».

Αναφορικά με το κυριακάτικο Clasico και την αποχώρηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Ρεάλ, ο Τερ Στέγκεν σχολίασε: «δεν επικεντρώνομαι σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Η Ρεάλ μΜαδρίτης έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές με ατομική ποιότητα. Είναι αλήθεια ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε πολλά γκολ και φυσικά αισθάνονται την απουσία του, όμως το σημαντικό για εμάς είναι να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και τους στόχους μας.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top