ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώτη για τον ΑΠΟΕΛ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ η Ομόνοια / ΠΗΡΕ το Βαρωσιώτικο η Νέα Σαλαμίνα!

Πρώτη για τον ΑΠΟΕΛ, ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ η Ομόνοια / ΠΗΡΕ το Βαρωσιώτικο η Νέα Σαλαμίνα!

Παιχνίδια είχαμε σήμερα (26/10) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών.

Aναλυτικά τι έγινε:

Ομόνοια-Green Air Παφιακός

Εντυπωσιακή η Ομόνοια στην Πάφο, «καθάρισε» εύκολα τον Green Air Παφιακό με 3-0 στη Σάλα «Αφροδίτη» κερδίζοντας πάρα πολλά με αυτή τη νίκη. Καταρχάς, πήρε προβάδισμα σε ενδεχόμενο που οι δυο ομάδες ανταμώσουν στα πλέϊ – οφς ενώ ξέφυγε τρεις πόντους από τον αντίπαλό της.

Η ομάδα του Green Air Παφιακού επηρεάστηκε από την απουσία του κόσμου αφού ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών και έκανε αισθητή την παρουσία της στο πρώτο σετ.

Η Ομόνοια είχε το πάνω χέρι στο πρώτο σετ αφού από τα αρχικά στάδια εξασφάλισε μικρή διαφορά Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 12-14 με τους «μπλε» να ισορροπούν και να γυρίζουν τα δεδομένα 19-18, αλλά οι παίκτες του Σάββα αντέδρασαν και προηγήθηκαν 20-22. Ωστόσο, οι Παφίτες δεν το έβαλαν κάτω και ισοφάρισαν 24-24. Τελικά, η Ομόνοια κέρδισε το πολύ ωραίο σετ με 26-24 και προηγήθηκε 0- 1 μέσα στην Πάφο.

H Oμόνοια ήταν ανώτερη στο δεύτερο σετ και αφού εξασφάλισε από την αρχή το προβάδισμα (10-18 στα μέσα του σετ) ξέφυγε με δέκα πόντους για να κερδίσει ένα μέτριο Green Air Παφιακό 25-15 και να προηγηθεί με 2-0 σετ.

Η Ομόνοια ήταν πολύ καλή και στο τρίτο σετ και κατάφερε να ελέγξει πλήρως τον αγώνα. Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν 12-14 και αφού ξέφυγαν 22-17, κέρδισαν 25-19 και το ντέρμπι με 3-0 σετ.

Green Air ΠΑΦΙΑΚΟΣ (Λ. ΡΙΣΤΙΤΣ): Χους, Κνέζεβιτς, Ασπιώτης, Ουϊλιαν,Ευσταθίου, Οικονομίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Ανδρέου, Κωνσταντινίδης.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Ρεϊνάλντο, Σ.Πετρακκίδης,Άλβες, Μιράντα, Αλεξίου, Αχ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Πλατρίτης. Αλλαγές: Eλευθερίου, Προδρόμου.

Ανόρθωση-Νέα Σαλαμίνα

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Νέα Σαλαμίνα, που μέσα στο «Θεμιστόκλειο» κέρδισε την Ανόρθωση με 3-0 σετ και πήρε το πρώτο βαρωσιώτικο ντέρμπι της χρονιάς. Ο αγώνας ήταν κλειστός και οι «ερυθρόλευκοι» του Μπρουκς φάνηκαν πιο έτοιμοι τις κρίσιμες στιγμές. Η Νέα Σαλαμίνα ανέβηκε στους έξι πόντους, ενώ η Ανόρθωση δέχθηκε τη δεύτερή της ήττα και έμεινε στους τρεις.

Το βαρωσιώτικο ντέρμπι πρόσφερε συγκινήσεις στο πρώτο σετ αλλά οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να κερδίσουν ένα ισοδύναμο αγώνα με 25-21 και να προηγηθούν 1-0 «παγώνοντας» το «Θεμιστόκλειο».

Η Νέα Σαλαμίνα στο δεύτερο σετ έπαιξε ωραίο βόλεϊ και κέρδισε με 25-18 αφού πήρε διαφορά που την βοήθησε στην εξέλιξη του σετ. Το 2-0 ήταν γερή βάση για τη νίκη.

Η Ανόρθωση προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα στο τρίτο σετ και να μείνει στον αγώνα. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν να κερδίσουν 25-23 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Σπύρου, Ερέρα, Παναγιωτίδης, Παγιάν, Κοντός, Στρουγκάρεβιτς – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ(ΦΡ. ΜΠΡΟΥΚΣ): Σιαπάνης, Γκούϊμοντ, Λαρραχόντο, Κορνιένκο, Παφίτης, Χρυσοστόμου –Λίμπερο Αντωνίου. – Αλλαγές: Σοφοκλέους, Καλαφάτης, Παπαδημητρίου.

ΑΕ Καραβά-Εθνικός Λατσιών

Πολύ εύκολα η ΑΕ Καραβά κέρδισε τον Εθνικό Λατσιών με 3-0 και πήρε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας στο πλαίσιο της 3ηςαγωνιστικής. Η ομάδα του Λέτσιεφ πήρε τα σετ με 25 07, 25-15 και 25-14 σε λιγότερο από 75 λεπτά. Ο φιλότιμος Εθνικός προσπάθησε για άλλο ένα παιχνίδι, αλλά έχασε.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Γεωργίου, Καμίνσκι,Καρακατσάνης, Ροντόλφο,Χομαγιούν, Θεοδούλου – Λίμπερο:Κωνσταντίνου. – Αλλαγές: Κωνσταντίνου Σ.

ΕΘΝΙΚΟΣ Λ. (Μ. ΠΑΜΠΑΚΑΣ): Χριστοφίδης,Γεωργίου,Χριστοφορίδης,Κυπριανού, Κουλέντης, Προύσαλης Σ. – Λίμπερο: Παμπακάς. – Aλλαγές: Kουπής, Κοντογιάννης, Λαγού, Βραχίμης.

ΑΠΟΕΛ-Αναγέννηση Δερύνειας

Την πρώτη, αλλά ταυτοχρόνως πολύ σημαντική νίκη πέτυχε την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας το ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» του Λούη Λοϊζου σε ένα πραγματικό ντέρμπι κέρδισαν την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 και βλέπουν με αισιοδοξία τη συνέχεια. Η Αναγέννηση δέχθηκε την πρώτη ήττα αλλά τα έδωσε όλα δείχνοντας ότι έχει τα φόντα να διεκδικήσει τις ψηλές θέσεις.

Πραγματικό ντέρμπι ήταν το πρώτο σετ, με τις λεπτομέρειες να κρίνουν τον νικητή. Αυτές ήταν «γαλαζοκίτρινες» και το ΑΠΟΕΛ επιβλήθηκε 25-22 παίρνοντας ψυχολογία με το 1-0.

Τα δεδομένα δεν άλλαξαν στο δεύτερο σετ, με τις δυο ομάδες να παλεύουν με πάθος τον κάθε πόντο, αλλά οι παίκτες του Λοϊζου πήραν το σετ με 25-22 και αύξησαν το προβάδισμα σε 2-0 σετ.

Αποφασισμένες μπήκαν και στο τρίτο σετ οι δυο ομάδες, αλλά και πάλι οι «γαλαζοκίτρινοι» ήταν πιο ψύχραιμοι και κέρδισαν με 25-23 κερδίζοντας το σπουδαίο τρίποντο.

ΑΠΟΕΛ(Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Κασαμπαλής, Χάλαντα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Ράμμα, Δημητρίου – Λίμπερο: Παντελή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Ντεσποτόφσκι,Αποστόλου, Φελάχογλου, Αργκίλαγος, Τοντόροβιτς – Λίμπερο Πέτρου. – Αλλαγές: Στέκας, Ντουβαρτζί.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς απαντά ο Υπ. Μεταφορών για τη viral φωτογραφία με τις ηλικιωμένες - Τι συμβαίνει με τις στάσεις λεωφορείων

Βγαίνει μπροστά ο Ζαννέττου μέσω των δικηγόρων του: «Πρόθεση η άμεση εκδίκαση της υπόθεσης»

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

«Φωτοβολταϊκά για Όλους»: Συμβουλές στους καταναλωτές που έχουν λάβει ή αναμένεται να λάβουν προέγκριση

Ανάγκες σε τρόφιμα για οικογένεια που έχασε τον ένα γονέα - Χρειάζονται βοήθεια μέχρι να σταθούν στα πόδια τους



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top