ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Χτύπησαν ξανά τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’

Στόχος για δεύτερη φορά 46χρονος ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου ‘Τα βαρελάδικα’ μέσα σε δύο μέρες, αυτή τη φορά οι δράστες έβαλαν στόχο την οικία του, ρίχνοντας αμυντική χειροβομβίδα, γύρω στις 21:30 του Σαββάτου.

Μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών της Αστυνομίας, παρέλαβαν την χειροβομβίδα από την οικία του 46χρονου, αφού αυτή δεν εξερράγη, για να εξουδετερωθεί αργότερα.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 6:15 πρωί της Παρασκευής (26/10), άγνωστος ή άγνωστοι, που επέβαιναν μοτοσικλέτας, πέταξαν αμυντική χειροβομβίδα σε νυχτερινό κέντρο που διατηρεί ο 46χρονος στην Λευκωσία.

 

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Ο κ. Ερντογάν δεν είπε κάτι καινούργιο...» - Η απάντησή του για τις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην Κύπρο

Η συντριπτική πλειοψηφία στηρίζει τις πολιτικές που ακολουθεί η Κυβέρνηση, ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο εκδήλωσης στην Κυπερούντα, ενώ σε άλλο σημείο των δηλώσεων του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επεσήμανε τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η Κυπριακή Δημοκρατία, έτσι ώστε να φέρει κοντά τους γείτονες της εκεί όπου υπάρχουν διάφορες μεταξύ τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE