ΛΕΜΕΣΟΣ: Κοκτέιλ ναρκωτικών έστειλε στο νοσοκομείο 14χρονο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κοκτέιλ ναρκωτικών έστειλε στο νοσοκομείο 14χρονο

Στον εντοπισμό του προσώπου το οποίο προμήθευσε τα ναρκωτικά, τα οποία έμελλε να στείλουν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού έναν 14χρονο, εστιάζουν την προσοχή τους οι Αρχές.

Αναίσθητος σε πάρκο κοντά στο κέντρο της πόλης εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, γύρω στις 20:30 το βράδυ του Σαββάτου (27/14) 14χρονος.

Αρμόδια πηγή, είπε στο ThemaOnline ότι κατά τις ιατρικές εξετάσεις που έγιναν στον νεαρό, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται χωρίς η κατάσταση της υγείας του να εμπνέει ανησυχία, διαπιστώθηκε ότι έγινε χρήση κάνναβης και LSD.

Ο 14χρονος, αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του και ήταν σε θέση να μιλήσει, ανέφερε σε μέλη της Αστυνομίας ότι στο σπίτι του είχε κρυμμένη ποσότητα ναρκωτικών.

Στην παρουσία του πατέρα του νεαρού, μέλη της ΥΚΑΝ εντόπισαν σε ντουλάπα μια νάιλον σακούλα, η οποία περιείχε χαρτάκια με ουσία, η οποία πιστεύεται ότι είναι LSD.

Η νάιλον σακούλα παραλήφθηκε από τα μέλη της ΥΚΑΝ για να σταλεί για εξετάσεις, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζεται και η διερεύνηση της υπόθεσης.

Χρίστος Ζήνωνος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE