Τούρκος ΥΠΑΜ: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τετελεσμένα στην περιοχή»

Τούρκος ΥΠΑΜ: «Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ τετελεσμένα στην περιοχή»

“Στην περιοχή μας δεν θα επιτρέψουμε ποτέ κανένα τετελεσμένο και κανένα βήμα χωρίς την Τουρκία”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ σε μήνυμά του για την 95η επέτειο της ίδρυσης του τουρκικού κράτους.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι “ο τουρκικός λαός με το σύνθημα ‘ή ελευθερία ή θάνατος’ ξεκίνησε τον εθνικό αγώνα το 1919 επιτυγχάνοντας μια μεγάλη νίκη η οποία στέφθηκε με τη δημοκρατία το 1923”.

Όπως είπε “η νεοϊδρυθείσα Δημοκρατία μας η οποία αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες λόγω της σημαντικής γεωγραφικής γεωπολιτικής της θέσης, με την αρχή ‘η κυριαρχία ανήκει χωρίς όρους στον λαό’ αγωνίστηκε χωρίς να λυγίσει απέναντι σε αυτές τις δυσκολίες και δεν έχασε ποτέ τον στόχο της να περάσει το επίπεδο των ‘σύγχρονων πολιτισμών’”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE