Τους έστειλε στο νοσοκομείο γιατί αρνήθηκαν να του δώσουν τσιγάρο- Προκλήθηκε πανικός

Τους έστειλε στο νοσοκομείο γιατί αρνήθηκαν να του δώσουν τσιγάρο- Προκλήθηκε πανικός

Αναστάτωση σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης 30/10 σε σταθμό του μετρό στο ανατολικό Λονδίνο όταν ένας 26χρονος, εκνευρίστηκε και εκτός εαυτού, έστειλε στο Νοσοκομείο τα δύο θύματα του, αφού όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Αγγλία αρνήθηκαν να του δώσουν τσιγάρο.

Σύμφωνα με μάρτυρες που βρίσκονταν στο χώρο ο 26χρονος βγήκε από το μετρό και ζήτησε από ένα περαστικό τσιγάρο. Όταν αυτός του είπε «όχι», ο νεαρός έβγαλε ένα σφυρί και με αυτό κατάφερε στο θύμα τραύματα στο κεφάλι και στον ώμο.

Στη συνέχεια και δεύτερο πρόσωπο που αρνήθηκε να του δώσει τσιγάρο, γρονθοκοπήθηκε από τον δράστη, ο οποίος στη συνέχεια στην παρουσία αστυνομιών και πολιτών ακινητοποιήθηκε με τη χρήση βίας και οδηγήθηκε σε αστυνομικό σταθμό.

Τα δύο θύματά του νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο σε εκτός κινδύνου κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε. 

BEST OF TOTHEMAONLINE