ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθεροι οι δύο με τις παράνομες ουσίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ελεύθεροι οι δύο με τις παράνομες ουσίες

Ελεύθεροι αφέθηκαν, ο 30χρονος και 21χρονος, που συνελήφθησαν νωρίς το βράδυ της Τρίτης (30/10) στην Λευκωσία, μετά τον εντοπισμό ποσότητας ναρκωτικών ουσιών στο όχημα που επέβαιναν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δύο μετά την σύλληψη τους την Τρίτη (30/10) κατηγορήθηκαν γραπτός και την Τετάρτη (31/10) συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 18:45 της Τρίτης, ο 30χρονος μαζί με τον 21χρονο, έφτασαν στην οικία του πρώτου όπου ανακόπηκαν από μέλη της ΥΚΑΝ και προχώρησαν σε σωματική έρευνα.

Στην κατοχή του 21χρονου εντοπίστηκαν 6 γραμμάρια άσπρης σκόνης που ομοιάζει με κοκαΐνη, 0.2 γραμμάρια μαύρης συμπαγούς ουσίας όμοιας με ρητίνης κάνναβης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, εντοπίστηκαν 95γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης που ομοιάζει με κάνναβη και 10 δισκία τα οποία πιστεύεται ότι είναι έκσταση.

Στην οικία και αποθήκη του 30χρονου εντοπίστηκαν συνολικά 191 γραμμάρια ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και δύο ζυγαριές ακριβείας.

Χρηματικά ποσά εντοπίστηκαν επίσης στην κατοχή του 21χρονου και 30χρονου, 3,100 και 1,265 αντίστοιχα.

Χ.Ζ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top