ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το έριξε στις ειρωνείες ο Στεφάνου - Πυρά σε Αρχιεπίσκοπο και Αβέρωφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το έριξε στις ειρωνείες ο Στεφάνου - Πυρά σε Αρχιεπίσκοπο και Αβέρωφ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Διάθεση για κριτική με αρκετή δόση ειρωνίας είχε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.

Συγκεκριμένα μετά και τις δηλώσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου για τις τράπεζες, έγραψε στο Twitter «Εμφύλιος σπαραγμός. Ο Αβέρωφ Νεοφύτου κήρυξε πόλεμο στις τράπεζες!».

Θυμίζουμε ότι ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, έστειλε μήνυμα απευθυνόμενος στις τράπεζες και το Σύνδεσμο Τραπεζών, τονίζοντας ότι αν κάνουν οποιαδήποτε υπαναχώρηση, έστω και ένα «ν» από τα συμφωνηθέντα, θα τον βρουν απέναντι τους.

Σε δηλώσεις του, στο περιθώριο της συνεδρίας της Επιτροπής Νομικών, η οποία εξέτασε το θέμα των εγκλωβισμένων αγοραστών ακίνητης περιουσίας, ο κ. Νεοφύτου ότι «τον περασμένο Ιούλιο υπήρξε μία συνεννόηση με τον Σύνδεσμο Τραπεζών, όσον αφορά εγκλωβισμένους αγοραστές και η συνεννόηση ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών ήταν ότι δεν θα επικαλούνται συνταγματικότητα των υφιστάμενων νομοθεσιών και πρέπει να δούμε την ουσία, για να μην μείνει κανένας αγοραστής εγκλωβισμένος από τη στιγμή που η πράξη που έχει κάνει με τον πωλητή ήταν καλόπιστη και ο αγοραστής έχει εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του».

Δείτε το μήνυμα του κ. Στεφάνου στο twitter:

 

 

Από τα πυρά του δεν γλίτωσε ούτε ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, αφού μετά την κάθοδο του στην Κύπρο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας: «Καλωσορίζουμε τον Αρχιεπίσκοπο στην Κύπρο. Του ευχόμαστε να είναι καλά. Μας έλειψε ο πνευματικός και συνενωτικός του λόγος».

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Αρχιεπίσκοπος στις πρώτες του δηλώσεις, επέκρινε εμμέσως το ΑΚΕΛ για την αντιπολίτευση που κάνει, ιδιαίτερα στο θέμα του Κυπριακού.

Μεταξύ άλλων ο Μακαριώτατος ανέφερε ότι κακώς υπάρχει κριτική από το ΑΚΕΛ. «Ο Πρόεδρος κάνει καλά τη δουλειά του, επιθυμεί να λύσει το Κυπριακό, αλλά είμαι από εκείνους που δεν πιστεύουν ότι θα μπορέσει να το λύσει. Όχι εξαιτίας του αλλά εξαιτίας του Τούρκου. Δεν έχουμε καταλάβει ότι ο Τούρκος θέλει τουρκικό κράτος στην Κύπρο» είπε ανάμεσα σε άλλα.

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top