LIFESTYLE

Οι Κύπριες επώνυμες λατρεύουν την τάση «Back to the 80’s» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι Κύπριες επώνυμες λατρεύουν την τάση «Back to the 80’s» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κύπριες επώνυμες βρέθηκαν στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν ρούχων και accessories της Parfois #Beiconic FALL 2018 / WINTER 2019, «Back to the 80’s».

Παρουσιάστηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο KCineplex στην Λευκωσία η νέα κολεξιόν ρούχων και accessories της Parfois #Beiconic FALL 2018 / WINTER 2019.

Στο exclusive event παρευρέθηκαν άτομα από το χώρο της μόδας, ομορφιάς και των media καθώς επίσης και οι Alberto Medez και Jorge Andrade από την Parfois Πορτογαλλίας.

Η Parfois δημιουργήθηκε το 1994 στην Πορτογαλία από τη Manuela Medeiros, για όλους τους οπαδούς της μόδας, προσφέροντας αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ, όπως κοσμήματα, ζώνες, παπούτσια, γυαλιά ηλίου, τσάντες, φουλάρια και καπέλα.

Με περισσότερα από 900 καταστήματα, σε 65 χώρες, αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από τον όμιλο εταιρειών Top Retail Cy με καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι.

Η Parfois είναι μία εταιρεία Fast Fashion για τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώνουν το στυλ τους συχνά με μοναδικές τιμές και να νιώθουν ξεχωριστές!

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν οι Γιώτα Κουφαλίδου, Κωνσταντίνα ΕυριπίδουΧριστίνα Δημητίου, Δήμητρα Μακρυγιάννη, Έλενα Θεοδώρου και πολλές άλλες γυναίκες της κυπριακής showbiz.

Αν ψάχνεις τις τελευταίες τάσεις στα αξεσουάρ μόδας, στην Parfois μπορείς να βρεις προϊόντα γεμάτα στυλ, σε προσιτές τιμές, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τις πιο εκπληκτικές εμφανίσεις στην καθημερινότητα σου ή στα πάρτι και τις νυχτερινές εξόδους σου.

Διαθέτοντας τσάντες, πορτοφόλια, κοσμήματα, παπούτσια, ρολόγια, βραδινά αξεσουάρ φουλάρια και καπέλα , στη Parfois θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την τέλεια εμφάνιση.

Όπως δήλωσε η Brand Manager της Parfois στην Kύπρο κα Μύρια Μαυραδά, «έχουμε εμμονή με τις τάσεις της μόδας, γι’αυτό σε κάθε συλλογή οι fashion designers σε Πόρτο και Βαρκελώνη αντίστοιχα αντικατοπτρίζουν όλα τα τελευταία trends”. Θα βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή της Parfois στα καταστήματα μας σε όλη την Κύπρο.

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top