ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

Τροχαίο σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 3/11 στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν ηλικιωμένος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με το διαχωριστικό κυγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στην έξοδο κοντά στην Σωτήρα (Λεμεσού).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού Επισκοπής ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία αφού το ακινητοποιημένο όχημα απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE