ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

Τροχαίο σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 3/11 στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν ηλικιωμένος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με το διαχωριστικό κυγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στην έξοδο κοντά στην Σωτήρα (Λεμεσού).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού Επισκοπής ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία αφού το ακινητοποιημένο όχημα απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

ΠτΔ σε Λακρουά - «Χρειαζόμαστε ευνοϊκό περιβάλλον για να επαναρχίσουν οι διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό»

Τη διαβεβαίωση για τη δέσμευση του ΓΓ των ΗΕ για τη διαδικασία επίλυσης του Κυπριακού έδωσε σήμερα ο Αναπληρωτής ΓΓ των ΗΕ κ. Ζιαν Πιέρ Λακρουά, ο οποίος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Προεδρικό Μέγαρο, o οποίος επεσήμανε τον πολύ σημαντικό ρόλο της ΟΥΝΦΙΚΥΠ ιδιαίτερα σε μια αυξημένη περίοδο παραβιάσεων από πλευράς των τουρκικών κατοχικών δυνάμεων.  

BEST OF TOTHEMAONLINE