ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

Τροχαίο σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 3/11 στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν ηλικιωμένος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με το διαχωριστικό κυγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στην έξοδο κοντά στην Σωτήρα (Λεμεσού).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού Επισκοπής ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία αφού το ακινητοποιημένο όχημα απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE