ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

Τροχαίο σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 3/11 στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν ηλικιωμένος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με το διαχωριστικό κυγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στην έξοδο κοντά στην Σωτήρα (Λεμεσού).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού Επισκοπής ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία αφού το ακινητοποιημένο όχημα απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE