ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τροχαίο ατύχημα στον αυτοκινητόδρομο- Οδηγός «καρφώθηκε» στα κιγκλιδώματα- Κλήθηκε ασθενοφόρο

Τροχαίο σημειώθηκε τις μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου 3/11 στον αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ήταν λίγο μετά τις 14:30 όταν ηλικιωμένος άντρας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα αυτό να συγκρουστεί με το διαχωριστικό κυγκλίδωμα και να ακινητοποιηθεί στην έξοδο κοντά στην Σωτήρα (Λεμεσού).

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη του τοπικού Αστυνομικού σταθμού Επισκοπής ενώ κλήθηκε και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο Γεν. Νοσοκομείο Λεμεσού για νοσηλεία.

Η δεξιά λωρίδα του αυτοκινητοδρόμου έχει δοθεί στην κυκλοφορία αφού το ακινητοποιημένο όχημα απομακρύνθηκε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Κυπριακό: Το μήνυμα Κωνσταντίνου Κόμπου - Το παιχνίδι εντυπώσεων και οι κόκκινες γραμμές

Σε μια περίοδο όπου οι ισορροπίες στο Κυπριακό παραμένουν εύθραυστες, η Λευκωσία επιχειρεί να κρατήσει τη διαδικασία εντός θεσμικού πλαισίου και να αποτρέψει ερμηνείες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε νέα αδιέξοδα. Η δημόσια τοποθέτηση του Υπουργού Εξωτερικών Κωνσταντίνου Κόμπου απέναντι στις πρόσφατες δηλώσεις της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, αποτελεί σαφή μήνυμα προς όλα τα μέρη: το Κυπριακό δεν κινείται με ερμηνείες ούτε με αποσπασματικές ερμηνείες δηλώσεων.