ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφερε τόνους σπόρους από τα κατεχόμενα αλλά και γεωργικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έφερε τόνους σπόρους από τα κατεχόμενα αλλά και γεωργικό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το μεσημέρι της Παρασκεύης 2ας Νοεμβρίου 2018, στα πλαίσια διερεύνησης συγκεκριμένης πληροφορίας, Λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, ερεύνησαν ένα υποστατικό σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του αρμόδιου Τμήματος από την έρευνα στο υποστατικό, ιδιοκτησία Ελληνοκυπρίου, εντοπίστηκαν 149 σάκοι σπόρων σιταριού 50 κιλών έκαστος (7,5 τόνοι περίπου), οι οποίοι έφεραν τουρκικές περιγραφές, ενώ σε παρακείμενο χωράφι, ιδιοκτησία του εν λόγω Ελληνοκύπριου, ένα γεωργικό μηχάνημα.

Από την προκαταρτική διερεύνηση που έγινε διαφάνηκε ότι, η πιο πάνω ποσότητα και το γεωργικό μηχάνημα, μεταφέρθηκαν παράνομα από τα κατεχόμενα κατά παράβαση του σχετικού κανονισμού της πράσινης γραμμής.

Ο ιδιοκτήτης του υποστατικού συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα ενώ, τόσο το σιτάρι, όσο και το γεωργικό μηχάνημα κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Την Κυριακή, 3 Νοεμβρίου 2018, ο συλληφθείς μέσω του δικηγόρου του, υπέβαλε πρόταση για εξώδικη διευθέτηση της υπόθεσης με την καταβολή χρηματικού ποσού ύψους € 10.000, η οποία και έγινε αποδεκτή από τον Διευθυντή του Τμήματος Τελωνείων.

Με την καταβολή του πιο πάνω ποσού ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το σιτάρι και το μηχάνημα εγκαταλείφθηκαν στο Τμήμα Τελωνείων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top