ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΛΗΓΩΝΕΙ παρά πολύ η ήττα… Τα «ΔΙΕΛΥΣΑΝ» τα δοκάρια!

ΠΛΗΓΩΝΕΙ παρά πολύ η ήττα… Τα «ΔΙΕΛΥΣΑΝ» τα δοκάρια!

Πριν έξι μέρες όταν η ομάδα άφηνε τους πρώτους βαθμούς στη Λευκωσία με τη Δόξα, είχε προκύψει απογοήτευση στον Απόλλωνα. Το θεώρησαν ως απώλεια βαθμό… εκτός προγράμματος. 

Η χτεσινή πρώτη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα, αν και ήταν από άλλη μεγάλη ομάδα, πληγώνει πολύ περισσότερο. 

Επειδή η ομάδα δεν ήταν κακή στον αγωνιστικό χώρο. Πλήρωσε σχεδόν στο εκατόν τοις εκατόν τα δικά της λάθη, ενώ ο παράγοντας τύχη δεν τη βοήθησε καθόλου. 

Μιλούν από μόνα τους τα πέντε δοκάρια (το ένα ήταν πριν τη φάση του γκολ του Μάγκλιτσα) που είχαν οι κυανόλευκοι της Λεμεσού στη χθεσινή αναμέτρηση στο Τσίρειο. 

Όπως και το ποσοστό στην κατοχή της μπάλας, που ήταν 73 με 27 τοις εκατόν, αλλά και τα 14 κερδισμένα κόρνερ γι αυτούς έναντι κανενός από την Κυρία. 

Η πικρή αλήθεια είναι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, όπου τα στατιστικά σχεδόν πάντα λένε την αλήθεια. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα αγώνων, όπου μια ομάδα είχε «τρελά» νούμερα στατιστικών, αλλά στο φινάλε έφυγε από το γήπεδο ηττημένη. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top