Ξαφνική ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από το ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ

Ξαφνική ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ από το ΔΣ της εταιρείας ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του στα σόσιαλ ενημερώνει για την αποχώρηση του Βαγγέλη Τσαγγαρίδη από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει για την αποχώρηση του Βαγγέλη Τσαγγαρίδη από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Ευχαριστούμε τον κ.Τσαγγαρίδη για την προσφορά του ειδικά στον τομέα της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Βιβλική καταστροφή στο Νεπάλ: Δραματική αυξηση των νεκρών - «Φουσκώνει» λίμνη και απειλεί με νέα πλημμύρα

Τους 362 έχουν φτάσει οι νεκροί από τη βιβλική καταστροφή στα σύνορα του Νεπάλ με το Θιβέτ, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της αστυνομίας, ενώ ο αριθμός μεταβάλλεται με δραματικούς ρυθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE