ΕΛΛΑΔΑ

Απεβίωσε η ηθοποιός Μαρία Ζαφειράκη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Απεβίωσε η ηθοποιός Μαρία Ζαφειράκη -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Όπως κάνει γνωστό το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, η Μαρία Ζαφειράκη άφησε την τελευταία της πνοή τα ξημερώματα της Παρασκευής 02/11, ενώ η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 05/11 στις 4 μ.μ. από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής.

Στην ιστοσελίδα του, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών εκφράζει τη θλίψη του για το θάνατο της Μαρίας Ζαφειράκη και θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της, στους φίλους της και στους συναδέλφους της, και σημειώνει: «Η Μαρία γεννήθηκε στην Κοζάνη. Σπούδασε στην δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Υπήρξε ένας άνθρωπος του θεάτρου πιστή στην τέχνη της που πάλεψε για να κρατήσει υψηλά τα πιστεύω της. Από το ξεκίνημα της ως ηθοποιός έγινε μέλος του ΣΕΗ (28/01/1956). Δουλέψε παραπάνω από 40 χρόνια στο θέατρο με την πρώτη της εμφάνιση το 1955 στο έργο ΟΘΕΛΛΟΣ του Σαίξπηρ με τον θίασο του Καρούσου που ανέβηκε στο θέατρο ΕΣΠΕΡΟΣ στην Θεσσαλονίκη. Πλούσια ήταν η παρουσία της και στον κινηματογράφο, την τηλεόραση αλλά και στο ραδιόφωνο όπου έλαβε μέρος σε διάφορα θεατρικά έργα αλλά και σε εκπομπές συνέχειας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στους οικείους της, στους φίλους της και στους συναδέλφους της».

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top