ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το δράμα πίσω από την οικογονειακή τραγωδία με θύμα 9χρονο κοριτσάκι- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Το δράμα πίσω από την οικογονειακή τραγωδία με θύμα 9χρονο κοριτσάκι- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Συγκλονισμένη η κυπριακή κοινωνία από την τραγική είδηση του θανάτου 9χρονου κοριτσιού,  με φερόμενο ως δράστη τον 13χρονο αδελφό της στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας πρόκειται για μια οικογένεια με διαζευγμένους γονείς όπου την επιμέλεια των παιδιών είχε ο πατέρας, που κατά την ώρα της τραγωδίας απουσίαζε από το σπίτι.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε την επίβλεψη της 9χρονης κατά τη διάρκεια που ο πατέρας δεν βρισκόταν στην οικία τους είχε ο 13χρονος αδελφός, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας.

Όταν ο χαροκαμένος πατέρας, με καταγωγή από χώρα των Βαλκανίων επέστρεψε στο σπίτι εντόπισε το κοριτσάκι μέσα σε λίμνη αίματος. Το ασθενοφόρο που κλήθηκε μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας την μικρή η οποία δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Η σκηνή έχει αποκλειστεί από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και οι συνθήκες γύρω από την οικογενειακή τραγωδία διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE