ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Την ώρα που ο πατέρας έκανε μαλάξεις στο κορμάκι της 9χρονης ο αδελφός της καθόταν στην αυλή- Μαρτυρία γείτονα

ΦΟΝΙΚΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Την ώρα που ο πατέρας έκανε μαλάξεις στο κορμάκι της 9χρονης ο αδελφός της καθόταν στην αυλή- Μαρτυρία γείτονα

Τραγική φιγούρα ο πατέρας που έκανε μαλάξεις στο μελανιασμένο κορμάκι της 9χρονης κόρης του, μη μπορώντας να πιστέψει ότι αυτή ήταν νεκρή.


Νεαρός γείτονας ανέφερε ότι "βρισκόμουν στο σπίτι μου, άκουσα τον πατέρα να φωνάζει, αντιλήφθηκα γείτονες να τρέχουν προς το σπίτι και βγήκα και εγώ για να δω τι συμβαίνει. Είδα τον πατέρα να κρατάει το κοριτσάκι και να τη μεταφέρει έξω από το σπίτι" είπε και πρόσθεσε πως ενημέρωσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο για το συμβάν.

Ο νεαρός σημείωσε πως "άγγιξα το κοριτσάκι για να δω εάν υπήρχε παλμός, αλλά δεν υπήρχε και άρχισε ήδη να μελανιάζει. Ο πατέρας βρισκόταν πάνω από τη μικρή και της έκανε μαλάξεις" προσπαθώντας να επαναφέρει το παιδί του ενώ ο 13χρονος "καθόταν στην αυλή του σπιτιού".

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο νεαρός είπε πως δεν γνώριζε την οικογένεια, ωστόσο έβλεπε "τα παιδιά που έπαιζαν έξω στο δρόμο καθημερινά και τα αδέλφια είχαν συχνά καυγάδες". 


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

LIVE: Νέες επιθέσεις του Ισραήλ κατά της Χεζμπολάχ, καταρρίφτηκε ιπτάμενο τάνκερ των ΗΠΑ στο Ιράκ - Ανησυχία στην παγκόσμια αγορά ενέργειας

Σε επικίνδυνη κλιμάκωση μπαίνει ο πόλεμος στην Μέση Ανατολή, με το Ισραήλ, το Ιράν και τις ΗΠΑ, να συνεχίζουν τις επιθέσεις, αλλά ταυτόχρονα να δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν «όσο χρειαστεί», την στιγμή που ο Λίβανος συνεχίζει να δέχεται επιθέσεις και το πετρέλαιο να συνεχίζει την ανοδική του πορεία. Το ThemaOnline σας μεταφέρε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE