ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θα τους ΕΣΤΗΝΑΝ τέτοια ΠΑΓΙΔΑ τα γραφεία ταξιδιών;

Θα τους ΕΣΤΗΝΑΝ τέτοια ΠΑΓΙΔΑ τα γραφεία ταξιδιών;

Εκπλαγήκαμε χτες το μεσημέρι, όταν κυκλοφόρησαν πληροφορίες, ότι υπάρχει περίπτωση να απαγορευτεί η είσοδος στις ελεύθερες περιοχές, σε οπαδούς της Άιντραχτ που ήρθαν μέσω του παράνομου αεροδρομίου Ερκάν, για τον αποψινό αγώνα της ομάδας τους με τον Απόλλωνα. 

Η είδηση μάλιστα είναι ότι πέραν των 2 χιλιάδων (Διαβάστε ΕΔΩ) οπαδών των «Αετών» της Φρανκφούρτης, ήρθαν μέσω κατεχομένων. Ξεκαθάρισε την ίδια στιγμή, ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην τους αφήσουν να περάσουν από τα οδοφράγματα, από τη στιγμή που μπαίνουν σε έδαφος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Άλλωστε αρκετοί τουρίστες που έρχονται τα τελευταία χρόνια για διακοπές στα κατεχόμενα, περνάνε κανονικά και με το νόμο στις ελεύθερες περιοχές. 

Φάνταζε από την αρχή, λίγο υπερβολικό, να έλθει τόσος πολλής κόσμος μέσω κατεχομένων. Θα τους έστηναν τέτοια παγίδα τα γραφεία ταξιδιών που οργάνωσαν τις εκδρομές; 

Πολύ σωστά οι αρχές της Δημοκρατίας, θα πρέπει να κάνουν έλεγχο σε όσους θα περάσουν από τα οδοφράγματα, επειδή υπάρχουν πληροφορίες ότι μερικοί οπαδοί της Άϊντραχτ θα επιχειρήσουν να πάρουν στο γήπεδο σημαίες του ψευδοκράτους. 

Αυστηρός έλεγχος θα υπάρξει και κατά την είσοδο των οπαδών της αντιπάλου του Απόλλωνα, στο γήπεδο της Λευκωσίας. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top