ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ο Άλεφ του Απόλλωνα! Ήταν ΠΑΙΧΤΗΣ-ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ…

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ο Άλεφ του Απόλλωνα! Ήταν ΠΑΙΧΤΗΣ-ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ…

Αρκετά αξιοπρεπής μπορεί να χαρακτηριστεί η ψεσινή εμφάνιση της ΑΕΚ με τη Μπάγερν στο Μόναχο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσιάμπιονς Ληγκ. 

Ίσως να εξελίσσονταν διαφορετικά τα πράγματα για τους πρωταθλητές Ελλάδος, αν ο διαιτητής δεν έδιδε το αυστηρό πέναλτι του Τσόσιτς πάνω στον Λεβαντόφσκι στο πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση ηττήθηκε εν τέλει με 2-0. 

Απολαύσαμε τον Άλεφ Ντος Σάντος, όσοι είδαμε το παιχνίδι στην «Allianz Arena», αφού μας θύμιζε τον παίχτη-κομπιούτερ, όπως τον ζήσαμε στη διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου (σε αρκετά παιχνίδια) με τη φανέλα του Απόλλωνα.

Ήταν η καλύτερη του εμφάνιση με τα κιτρινόμαυρα. 

Περιττό να επαναλάβουμε, ότι συνεχίζει να υπάρχει η προοπτική να μετακομίσει σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα ο Βραζιλιάνος χαφ. 

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το κλειδί που θα ξεκλειδώσει την Τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE