ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μακραίνει η λίστα των νεκρών- Οι φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας

ΗΠΑ: Μακραίνει η λίστα των νεκρών- Οι φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας

Στους 23 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας, μετά τον εντοπισμό 14 πτωμάτων από τις διασωστικές δυνάμεις, δήλωσε ο τοπικός σερίφης.

«Σήμερα, 14 περισσότερα πτώματα εντοπίστηκαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 23», δήλωσε ο σερίφης Κόρι Χόνεα σε συνέντευξη Τύπου.

Οι διασωστικές δυνάμεις εντόπισαν το Σάββατο (10/11) σορούς «πολλών» ανθρώπων, θύματα από τις τεράστιες πυρκαγιές που κατέστρεψε την πόλη Πάρανταϊς, βόρεια του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια, ανέφερε δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Οι σοροί ανασύρθηκαν αρκετές ώρες μετά στα απομεινάρια από τα καμένα σπίτια στην πόλη. Πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων, ο απολογισμός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια ήταν τουλάχιστον 9 νεκροί, όλοι από την πόλη Πάρανταϊς

Από την Πέμπτη το πρωί, περισσότερα από 6.700 κτίρια, η πλειονότητα των οποίων κατοικίες, καταστράφηκαν από την πυρκαγιά "Camp Fire", την πλέον καταστροφική στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Απο ΚΥΠΕ

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top