ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

Κατόπιν ενημέρωσης των οικείων της για τον τραγικό της χαμό, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης 56χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για την Γιαννούλα Χατζηγιάννη 56 χρόνων, κάτοικο του χωριού Οίκος της κοιλάδας Μαραθάσας στην επαρχία Λευκωσίας.

Κάτοικοι του χωριού, μίλησαν στο ThemaOnline, περιγράφοντας την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο «με χρυσή καρδιά» τονίζοντας την καλοσύνη που την διακατείχε και την χαρακτήριζε.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη Χατζηγιάννη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11 στο χωριό της, Οίκος Μαραθάσας, από θανάσιμες μαχαιριές που τις προκάλεσε αλλοδαπός άνδρας.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.