ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλήρωσε με τη ζωή της την εξυπηρέτηση που έκανε η 56χρονη –Βγαίνει ένταλμα σύλληψης –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλήρωσε με τη ζωή της την εξυπηρέτηση που έκανε η 56χρονη –Βγαίνει ένταλμα σύλληψης –ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ-VIDEO

Τραγικές οι λεπτομέρειες του στυγνού εγκλήματος σε βάρος 56χρονης Ελληνοκύπριας, που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) στο χωριό Οίκος της Μαραθάσας.

Του Μιχάλη Μενελάου

Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες, φέρεται να μετέφερε άτομο που έκανε οτοστόπ στην περιοχή. Στο τέλος το πλήρωσε με τη ζωή της.

Η 56χρονη, που εργαζόταν σε κατάστημα στον Καλοπαναγιώτη, φέρεται να μαχαιρώθηκε από το άτομο που μετέφερε και μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν ότι φώναζε την ώρα της διάπραξης του φονικού.

Πρώτος την αντίκρισε κάτοικος του χωριού, ο οποίος και ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η Αστυνομία τουλάχιστον σύμφωνα με τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τις 17:00, επρόκειτο να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος συγκεκριμένου προσώπου, αν δεν το έχει πράξει ήδη.

Πάντως, ο αστυνομικός διευθυντής Μόρφου, ανώτερος αστυνόμος, Γιαννάκης Χαραλάμπους, στις δηλώσεις του από τη σκηνή του φονικού ήταν φειδωλός. Αρκέστηκε να αναφέρει ότι ήδη ανακρίνεται συγκεκριμένο πρόσωπο.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Είδε τη θηριωδία να εκτυλίσσεται μπροστά της – Καλούσε σε βοήθεια η 56χρονη – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ – ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Μαχαιρωμένη στο αυτοκίνητο η Ελληνοκύπρια

«Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου, η οποία διαπράχθηκε σήμερα στην περιοχή του χωριού Οίκος με θύμα γυναίκα 56 χρόνων. Τα κίνητρα διερευνώνται. Ήδη η Αστυνομία έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση κι ανακρίνει συγκεκριμένο πρόσωπο» ήταν η χαρακτηριστική του τοποθέτηση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top