ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

Κατόπιν ενημέρωσης των οικείων της για τον τραγικό της χαμό, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης 56χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για την Γιαννούλα Χατζηγιάννη 56 χρόνων, κάτοικο του χωριού Οίκος της κοιλάδας Μαραθάσας στην επαρχία Λευκωσίας.

Κάτοικοι του χωριού, μίλησαν στο ThemaOnline, περιγράφοντας την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο «με χρυσή καρδιά» τονίζοντας την καλοσύνη που την διακατείχε και την χαρακτήριζε.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη Χατζηγιάννη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11 στο χωριό της, Οίκος Μαραθάσας, από θανάσιμες μαχαιριές που τις προκάλεσε αλλοδαπός άνδρας.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Σε τροχιά εξελίξεων το Κυπριακό - Νέα Υόρκη και μετά Κύπρος για την Ολγκίν

Στη Νέα Υόρκη θα βρίσκεται αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία αναμένεται να συναντηθεί με τον Γενικό Γραμματέα, Αντόνιο Γκουτέρε πριν μεταβεί στην Κύπρο για νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE