ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

Κατόπιν ενημέρωσης των οικείων της για τον τραγικό της χαμό, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης 56χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για την Γιαννούλα Χατζηγιάννη 56 χρόνων, κάτοικο του χωριού Οίκος της κοιλάδας Μαραθάσας στην επαρχία Λευκωσίας.

Κάτοικοι του χωριού, μίλησαν στο ThemaOnline, περιγράφοντας την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο «με χρυσή καρδιά» τονίζοντας την καλοσύνη που την διακατείχε και την χαρακτήριζε.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη Χατζηγιάννη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11 στο χωριό της, Οίκος Μαραθάσας, από θανάσιμες μαχαιριές που τις προκάλεσε αλλοδαπός άνδρας.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Συγκίνηση στο Προεδρικό: Το μετάλλιο, η μεγάλη ευχή και η αναφορά στο Κυπριακό

Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας προς τον απόδημο Δαμιανό Κωνσταντίνου για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του στην οικονομία, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό και τον ελληνισμό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απονέμοντάς του το Μετάλλιο Εξαίρετης Προσφοράς της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE