ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

ΦΟΝΟΣ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Στη δημοσιότητα το όνομα της θανούσας – «Είχε χρυσή καρδιά»

Κατόπιν ενημέρωσης των οικείων της για τον τραγικό της χαμό, η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της άτυχης 56χρονης γυναίκας.

Πρόκειται για την Γιαννούλα Χατζηγιάννη 56 χρόνων, κάτοικο του χωριού Οίκος της κοιλάδας Μαραθάσας στην επαρχία Λευκωσίας.

Κάτοικοι του χωριού, μίλησαν στο ThemaOnline, περιγράφοντας την άτυχη γυναίκα ως ένα άτομο «με χρυσή καρδιά» τονίζοντας την καλοσύνη που την διακατείχε και την χαρακτήριζε.

Υπενθυμίζουμε πως η άτυχη Χατζηγιάννη έχασε τη ζωή της το μεσημέρι της Δευτέρας 12/11 στο χωριό της, Οίκος Μαραθάσας, από θανάσιμες μαχαιριές που τις προκάλεσε αλλοδαπός άνδρας.

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.