Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη

Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη

Ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, έφτασε αργά σήμερα στο Παλέρμο για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Λιβύη.

Εικόνες ζωντανής μετάδοσης έδειξαν τον Χάφταρ, να ανταλλάζει χειραψίες με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, λίγο πριν από την έναρξη της Διάσκεψης, που διεξάγεται έπειτα από ρωτοβουλία της ιταλικής κυβέρνησης, με στόχο τον καθορισμό ενός «οδικού χάρτη» για το μέλλον της βορειαφρικανικής αυτής χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE