Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη

Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη

Ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, έφτασε αργά σήμερα στο Παλέρμο για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Λιβύη.

Εικόνες ζωντανής μετάδοσης έδειξαν τον Χάφταρ, να ανταλλάζει χειραψίες με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, λίγο πριν από την έναρξη της Διάσκεψης, που διεξάγεται έπειτα από ρωτοβουλία της ιταλικής κυβέρνησης, με στόχο τον καθορισμό ενός «οδικού χάρτη» για το μέλλον της βορειαφρικανικής αυτής χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE