Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη

Έφτασε στο Παλέρμο ο στρατάρχης Χάφταρ για να συμμετάσχει στη διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη

Ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, έφτασε αργά σήμερα στο Παλέρμο για να συμμετάσχει στη Διεθνή Διάσκεψη για την Λιβύη.

Εικόνες ζωντανής μετάδοσης έδειξαν τον Χάφταρ, να ανταλλάζει χειραψίες με τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζουζέπε Κόντε, λίγο πριν από την έναρξη της Διάσκεψης, που διεξάγεται έπειτα από ρωτοβουλία της ιταλικής κυβέρνησης, με στόχο τον καθορισμό ενός «οδικού χάρτη» για το μέλλον της βορειαφρικανικής αυτής χώρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE