ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πρωτοφανής η αγριότητα από τον δράστη –Σπασμένος σουγιάς, περιτομή…

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Πρωτοφανής η αγριότητα από τον δράστη –Σπασμένος σουγιάς, περιτομή…

Πρωτοφανής ήταν η αγριότητα με την οποία ο δράστης του άγριου φονικού στον Οίκο Μαραθάσας, αφαίρεσε τη ζωή της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάνη.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Όπως σημειώσαμε σε ρεπορτάζ μας τη Δευτέρα (12/11), κομμάτι του σουγιά με τον οποίο διαπράχθηκε ο φόνος είχε σπάσει. Να σημειωθεί ότι ο δράστης άφησε το φονικό όπλο στη σκηνή του εγκλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Έχει σημάδια στα χέρια ο 40χρονος με τρία παιδιά – Αίματα στο μπάνιο του

Επιπλέον, όπως ακούστηκε στη δικαστική διαδικασία της Τρίτης (13/11) για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης του 40χρονου υπόπτου, μετά από αυτοψία επί της σορού από την Ελένη Αντωνίου διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα είχε πολλαπλές μαχαιριές στο πάνω μέρος του σώματος, με περιτομή στον λαιμό και τομή στην τραχεία και στην καρωτίδα. Με απλά λόγια, της έκοψε τον λαιμό.

Θυμίζουμε ότι ο Giorgi Baratashvili σε βάρος του οποίου εκδόθηκε διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης, αρνείται ανάμιξη στην υπόθεση, αν και τα στοιχεία και το μαρτυρικό υλικό επιβαρύνουν τη θέση του ιδιαίτερα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE