ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Αίματα στα χέρια, στα ρούχα, στο μπάνιο και στα χρήματα του 40χρονου Γιώργου

ΦΟΝΙΚΟ ΜΑΡΑΘΑΣΑΣ: Αίματα στα χέρια, στα ρούχα, στο μπάνιο και στα χρήματα του 40χρονου Γιώργου

Τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο των ερευνών του ΤΑΕ Μόρφου για τον φόνο της 56χρονης Γιαννούλας Χατζηγιάννη, αναμένεται να ρίξουν φως στην όλη υπόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εξεταστές της υπόθεσης (ανακριτές ΤΑΕ και παθολογοανατόμος Ελένη Αντωνίου) εντόπισαν αίματα στα χέρια και στα ρούχα του ύποπτου Giorgi Baratashvili.

Αίματα εντοπίστηκαν και στον τοίχο του μπάνιου, στο σπίτι όπου διέμενε ο 40χρονος, ενώ κηλίδες που ομοιάζουν με αίμα βρέθηκαν και στα χαρτονομίσματα που είχε πάνω του.

Μέχρι στιγμής το ΤΑΕ Μόρφου έχει λάβει οκτώ καταθέσεις για την υπόθεση, ενώ θα λάβει ακόμη περίπου 50.

Θα εξεταστούν, επίσης, κλειστά κυκλώματα (CCTV) της περιοχής.

Χρίστος Ζήνωνος

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE