ΚΟΣΜΟΣ

Τερέζα Μέι: Επιμένει στην προσέγγισή της στο Brexit

Τερέζα Μέι: Επιμένει στην προσέγγισή της στο Brexit

Αποφασισμένη να υλοποιήσει την απόφαση του βρετανικού λαού για Brexit με την καλύτερη δυνατή συμφωνία για τη χώρα, δήλωσε η Τερέζα Μέι σε συνέντευξη Τύπου στην Ντάουνινγκ Στριτ μετά από μία ημέρα παραιτήσεων Yπουργών της και επικρίσεων από τους βουλευτές.

«Η προσέγγισή μου σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας ήταν να προτάσσω το εθνικό συμφέρον. Όχι το κομματικό συμφέρον και σίγουρα όχι το προσωπικό μου συμφέρον. (...) Πιστεύω με κάθε ίνα της ύπαρξής μου ότι η πορεία που έχω χαράξει είναι η σωστή για τη χώρα και για όλο το λαό μας», είπε η Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πρόσθεσε ότι αυτά που πρέπει να διασφαλίσουν μέσα από τη διαπραγμάτευση για το Brexit επιτυγχάνονται με τη Συμφωνία Αποχώρησης που εγκρίθηκε χθες από το Υπουργικό Συμβούλιο.

Προειδοποίησε ότι απόρριψη αυτής της συμφωνίας θα έβαζε τη χώρα «σε ένα μονοπάτι βαθιάς και σοβαρής αβεβαιότητας, την ώρα που ο βρετανικός λαός απλά θέλει να τελειώνουμε».

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων η κ. Μέι είπε ότι θα προσπαθήσει μέχρι τέλους για να οριστικοποιήσει μια καλή συμφωνία για τη χώρα, ενώ απέκλεισε εκ νέου ένα δεύτερο δημοψήφισμα.

Απο ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top