ΚΟΣΜΟΣ

Καρκινοπαθής κατακρεουργήθηκε από τα σκυλιά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καρκινοπαθής κατακρεουργήθηκε από τα σκυλιά της – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ηλικιωμένη γυναίκα με καρκίνο που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό, βρήκε τραγικό τέλος μετά από επίθεση που δέχθηκε από τα τρία πιτ μπουλ της.

Ο λόγος για την 77χρονη Sharon Daniels, η οποία κατακρεουργήθηκε από τα κατοικίδιά της, όταν έμεινε μόνη της στο σπίτι της στην πόλη Big Prairie Township του Μίσιγκαν το βράδυ της Πέμπτης 15/11.

Σύμφωνα με τα τοπικά δημοσιεύματα, η άτυχη καρκινοπαθής, ήταν καθηλωμένη στο αναπηρικό της καροτσάκι, καθώς το ένα της πόδι ήταν ακρωτηριασμένο. Η 77χρονη γυναίκα δέχθηκε πολλά δαγκώματα από τους σκύλους της, μέχρι τη στιγμή που άφησε την τελευταία της πνοή.

 

Όπως αναφέρεται, η άσχημη κατάσταση της υγείας της, είχε ως  αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματα της γρηγορότερα.

Οι σκύλοι της άτυχης γυναίκας, παραλήφθηκαν από τις κτηνιατρικές υπηρεσίες του κράτους, όπου η τύχη τους παραμένει αβέβαιη.

 

*H κεντρική φωτογραφία είναι Αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top