Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Τρεις τραυματίες από τροχαίο - Κλειστός ο δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Α/ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΛΕΜΕΣΟΥ: Τρεις τραυματίες από τροχαίο - Κλειστός ο δρόμος - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας - Λεμεσού έχει κλείσει λόγο τροχαίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας «Λόγω τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, , έχει κλείσει [από την έξοδο Παρεκκλησιάς] ο δρόμος, με κατεύθυνση τη Λεμεσό. Καλούνται οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί και υπομονετικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών».

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Αστυνομία από το τροχαίο υπάρχουν τρεις (3) τραυματίες με την κατάσταση της υγείας τους να είναι άγνωστη μέχρι στιγμής.

*Η φωτογραφία είναι από το Cy Police Checkpoint

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE