ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα με το… αριστερό για τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο της Μακάμπι (PICS)

Πρεμιέρα με το… αριστερό για τον Σφαιρόπουλο στον πάγκο της Μακάμπι (PICS)

Η Αναντολού Εφές ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και κατάφερε να πάρει τη νίκη (90-77), με την πορεία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της «ομάδας του λαού» να ξεκινάει με το… αριστερό.

Κάθε αρχή και… δύσκολη. Η φράση αυτή ταιριάζει με τον καλύτερο τρόπο στην παρουσία του Γιάννη Σφαιρόπουλου στον πάγκο της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Οι πρωταθλητές του Ισραήλ ταξίδεψαν στην Πόλη, για να αντιμετωπίσουν την ανεβασμένη Αναντολού Εφές και γνώρισαν την ήττα, η οποία τους φέρνει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση στην βαθμολογία.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έλεγξε από τα πρώτα λεπτά την αναμέτρηση, πήγε το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε εκείνη και χωρίς να απειληθεί στο τέταρτο δεκάλεπτο έφτασε σε μία ακόμα νίκη, ανεβαίνοντας στο 6-2.

Από την άλλη, η Μακάμπι υποχώρησε στο 1-7 και με το… καλημέρα βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση, όσον αφορά το πλασάρισμα της στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Η Εφές είχε τα ηνία της κατάστασης από τα πρώτα λεπτά και στην αναμέτρηση με την Μακάμπι εμφάνισε πολυφωνία στην επίθεση. Κι αυτό γιατί είχε 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων (Ντάνστον 14, Πλάις 14, Μίτσιτς 12, Λάρκιν 12, Σιμόν 11, Μπομπουά 10), παίρνοντας πολλά πράγματα από κάθε παίκτη του.

Από την άλλη πλευρά, ο Τζόνι Ο’Μπράιαντ με 19 πόντους και 6 ριμπάουντ ήταν ο ηγέτης της ομάδας του, με τους Τάιους (12 πόντοι) και Ουίλμπεκιν (10 πόντοι με 3/12 σουτ και 9 ασίστ) να προσπαθούν, χωρίς να αλλάξουν την μοίρα του αγώνα.

Μετά τη νίκη αυτή η Εφές θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Νταρουσάφακα, (22/11), θέλοντας να φτάσει σε μία ακόμα νίκη στην «διαβολοβδομάδα» της Euroleague, την ίδια στιγμή που η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχτεί την Φενέρμπαχτσε (22/11) σε μια αναμέτρηση στην οποία δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες.

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 38-31, 62-53, 90-77.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top