Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Μάλλον πρόκειται για την πιο γρήγορη αφαίρεση διπλώματος οδήγησης στην ιστορία. Οι γερμανικές αρχές αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης από έναν νεαρό οδηγό σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

 

Εχοντας παραλάβει την άδεια οδήγησης πριν από 49 λεπτά, ο 18χρονος συνελήφθη στο Χέμερ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία). Είχε πάρει 4 φίλους του μαζί του στο αυτοκίνητο κι η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τον έπιασε να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα αντί του ορίου των 50 χιλιομέτρων/ώρα.

Εκτός της αφαίρεσης του διπλώματος, όπως αναφέρει το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων, ο νεαρός οδηγός θα πρέπει να πληρώσει ένα «βαρύ πρόστιμο» και να παρακολουθήσει «επιπλέον μαθήματα, που του στοιχίσουν πολύ», εξήγησε η τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE