Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Έσπασε ρεκόρ 18χρονος: Έβγαλε άδεια και μετά από 49 λεπτά του αφαίρεσαν το δίπλωμα για τροχαία παράβαση

Μάλλον πρόκειται για την πιο γρήγορη αφαίρεση διπλώματος οδήγησης στην ιστορία. Οι γερμανικές αρχές αφαίρεσαν το δίπλωμα οδήγησης από έναν νεαρό οδηγό σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

 

Εχοντας παραλάβει την άδεια οδήγησης πριν από 49 λεπτά, ο 18χρονος συνελήφθη στο Χέμερ (Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία). Είχε πάρει 4 φίλους του μαζί του στο αυτοκίνητο κι η αστυνομία, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, τον έπιασε να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα αντί του ορίου των 50 χιλιομέτρων/ώρα.

Εκτός της αφαίρεσης του διπλώματος, όπως αναφέρει το Αθηναικό πρακτορείο ειδήσεων, ο νεαρός οδηγός θα πρέπει να πληρώσει ένα «βαρύ πρόστιμο» και να παρακολουθήσει «επιπλέον μαθήματα, που του στοιχίσουν πολύ», εξήγησε η τοπική αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE