ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας- Αναμένεται αξιολόγηση από ειδικό

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΠΑΦΟΥ: Δεκτό το αίτημα της Αστυνομίας- Αναμένεται αξιολόγηση από ειδικό

Διάταγμα οκταήμερης προσωποκράτησης, εναντίον του 65χρονου που φέρεται να πυροβόλησε τον γιο του το Σάββατο (24/11), στο χωριό Κανναβιά, εξέδωσε το πρωί της Κυριακή (25/11).

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της οκταήμερης προσωποκράτησης, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Πάντως, όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα, ενδέχεται ο 65χρονος πατέρας, να εξεταστεί και από ειδικό, ο οποίος θα κληθεί να αξιολογήσει την κατάσταση του, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζουν οι έρευνες της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε ότι γύρω στις 15:00 του Σαββάτου (24/11), ο 65χρονος φέρεται να πυροβόλησε τον 44χρονο γιο του, μετά από συζήτηση για την αλλαγή στη συμπεριφορά του πρώτου το τελευταίο διάστημα, αλλά και την άρνηση του να δεχθεί βοήθεια από ειδικό.

Ο 44χρονος, που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο, ωστόσο αυτά δεν απείλησαν την ζωή του.

Χ. Ζήνωνος

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top