Ουζουνίδης-ΑΠΟΕΛ

Ουζουνίδης-ΑΠΟΕΛ

Πολύ δύσκολα θα… επιβιώσει πλέον στον πάγκο της ΑΕΚ Αθηνών ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά και τη χθεσινή οδυνηρή ήττα από τον Παναιτωλικό.

Ήδη αρκετά ελλαδικά δημοσιεύματα λένε πως βρίσκεται «στον αέρα» και πως «όλα είναι πιθανά για το μέλλον του στην ΑΕΚ» και είμαστε βέβαιοι πως αν τελικά αποδεσμευτεί, δεν θα αργήσουν να δουν το φως της δημοσιότητας τα σενάρια για επιστροφή του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, ειδικά αν οι «γαλαζοκίτρινοι» ηττηθούν και από τον Απόλλωνα και αρχίσει να… «τρίζει η καρέκλα» του Τραμετσάνι.

Είχε συμβεί άλλωστε και άλλες φορές στο παρελθόν να «παίζει» το όνομα του «Ούζου», όταν η ομάδα της Λευκωσίας έψαχνε προπονητή και ο Ελλαδίτης κόουτς ήταν ελεύθερος, όμως αποδείχθηκαν τελικά φήμες.

Βέβαια, για να μην παρεξηγηθούμε, άλλο τα σενάρια και άλλο η πραγματικότητα και αυτή τη στιγμή ο ΑΠΟΕΛ ΕΧΕΙ προπονητή, όπως και η ΑΕΚ. Όμως, γνωρίζοντας την Κυπριακή και Ελλαδική ποδοσφαιρική πραγματικότητα εδώ και τόσα χρόνια, δεν θέλει και πολύ μυαλό, ούτε μαντικές ικανότητες για να… προβλέψεις το άμεσο μέλλον σε κάποιες καταστάσεις!

Γ.Ι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Τραγωδία στη Λεμεσό: Εντοπίστηκε βαριά τραυματισμένη έξω από το αυτοκίνητο η 46χρονη - Τι αναφέρει η Αστυνομία

Διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται γυναίκα ηλικίας 46 ετών στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Τη 46χρονη φέρεται να τραυμάτισε με πυροβόλο όπλο ο 55χρονος σύζυγός της, ο οποίος στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE