ΚΟΣΜΟΣ

Οι εικόνες που ανάρτησε στο Facebook την «καταδίκασαν» σε απόλυση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι εικόνες που ανάρτησε στο Facebook την «καταδίκασαν» σε απόλυση - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι αναρτήσεις είχαν γίνει το 2013 αλλά στερήθηκε την δουλειά της πρόσφατα.

Με τη δουλειά της «πλήρωσε» μια μαθηματικός στη Βρετανία τις σέξι φωτογραφίες που είχε αναρτήσει στο Facebook πριν να προσληφθεί από λύκειο στο Μπέρμιγχαμ.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun η Ανναλίζα Αλταρίβα είχε αναρτήσει τις φωτογραφίες το 2013. Σε μια από αυτές στην οποία φοράει ένα μαύρο φόρεμα με μεγάλο ντεκολτέ, έκανε πλάκα για τα μεγάλα της στήθη.

Στις ίδιες επίμαχες αναρτήσεις έγραφε ότι όποτε συναντάει ανθρώπους «οι περισσότερες πιθανότητες είναι ότι θα σας αγγίξω απρεπώς».

Σε άλλη ανάρτηση υπερηφανευόταν ότι στο άλμπουμ των αποφοίτων του λυκείου της την περιέγραφαν ως τη συμμαθήτρια με τις περισσότερες πιθανότητες να γίνει πορνοστάρ.

Οι μπελάδες άρχισαν για την Αλταρίβα όταν κάποιοι εκ των μαθητών της σχολής Ninestiles που την είχε προσλάβει ανακάλυψαν τις πιπεράτες αναρτήσεις, σε μια εκ των οποίων, έγραφε ότι σκέφεται πολύ το σεξ.

Οι μαθητές που είδαν τις φωτογραφίες ενημέρωσαν άλλους καθηγητές που με τη σειρά τους επικοινώνησαν με γονείς με αποτέλεσμα να υπάρξει η απόφαση για απόλυση της μαθηματικού.

Το συγκεκριμένο σχολείο φημίζεται για την αυστηρότητά του καθώς τον Οκτώβριο είχε απαγορεύσει σε μαθητές να συζητούν μεταξύ τους όταν μπαίνουν και όταν βγαίνουν από τις σχολικές αίθουσες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top