ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν συλληφθέντα στο Ψυχιατρείο και τους έφυγε – «Έτρεχε» να τον βρει ξανά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν συλληφθέντα στο Ψυχιατρείο και τους έφυγε – «Έτρεχε» να τον βρει ξανά η Αστυνομία

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί την Δευτέρα (26/11) για κομπίνα με πιστωτικές κάρτες και τον παρέπεμψαν για εξέταση στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, όταν όμως εξετάστηκε από γιατρό, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι καλά, τον άφησαν να φύγει.

Ωστόσο, δεν ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο εξέταζε την υπόθεσή του, ότι αφέθηκε ελεύθερος και χρειάστηκε να τον αναζητήσει ξανά για να του φορέσει εκ νέου χειροπέδες.

Ο 45χρονος, τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (28/11) έξω από Τράπεζα να κάνει ανάληψη και συνελήφθη αμέσως.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος είχε εξαπατήσει ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Λεμεσό και απέσπασε το ποσό των 1,400 ευρώ μέσω JCC.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE