ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν συλληφθέντα στο Ψυχιατρείο και τους έφυγε – «Έτρεχε» να τον βρει ξανά η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έστειλαν συλληφθέντα στο Ψυχιατρείο και τους έφυγε – «Έτρεχε» να τον βρει ξανά η Αστυνομία

Ο 45χρονος είχε συλληφθεί την Δευτέρα (26/11) για κομπίνα με πιστωτικές κάρτες και τον παρέπεμψαν για εξέταση στο Ψυχιατρείο Αθαλάσσας, όταν όμως εξετάστηκε από γιατρό, αφού διαπιστώθηκε ότι είναι καλά, τον άφησαν να φύγει.

Ωστόσο, δεν ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λεμεσού, το οποίο εξέταζε την υπόθεσή του, ότι αφέθηκε ελεύθερος και χρειάστηκε να τον αναζητήσει ξανά για να του φορέσει εκ νέου χειροπέδες.

Ο 45χρονος, τελικά εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (28/11) έξω από Τράπεζα να κάνει ανάληψη και συνελήφθη αμέσως.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος είχε εξαπατήσει ιδιοκτήτες καταστημάτων στην Λεμεσό και απέσπασε το ποσό των 1,400 ευρώ μέσω JCC.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Ιστορική αλλαγή στην ΕΔΕΚ: Στα 27 της έγινε η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος - Βίντεο

Νέα σελίδα ανοίγει στην ΕΔΕΚ, με τη Σοφία Χριστοδούλου Μακρή να αναδεικνύεται νέα Πρόεδρος του κόμματος, γράφοντας παράλληλα ιστορία ως η πρώτη γυναίκα και η νεαρότερη Πρόεδρος του Κινήματος.