LIFESTYLE

Λύγισε ο Σεφερλής - Κόλαφος κατά Ακρίτα: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει στο παιδί μου ότι είμαι σκουπίδι» - VIDEO

Λύγισε ο Σεφερλής - Κόλαφος κατά Ακρίτα: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να πει στο παιδί μου ότι είμαι σκουπίδι» - VIDEO

Με τρεμάμενη φωνή μιλούσε στην Ελεονώρα Μελέτη ο Μάρκος Σεφερλής όταν αναφέρθηκε στους άσχημους χαρακτηρισμούς που του προσέδωσε η Έλενα Ακρίτα. 

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε γύρω από το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» και τις Θεατρικές σκηνές, δίνοντας αναλυτικά το παρασκήνιο και αναλύοντας όλα όσα του προσάπτουν, λέγοντας πως θα κινηθεί νομικά για όλους όσους τον έθιξαν.

Ο ηθοποιός απάντησε και για το κείμενο της Έλενας Ακρίτα χαρακτηρίζοντας το «οχετό» ενώ δήλωσε πως της έχει κάνει ήδη μήνυση. 

«Πήγα 50 χρονών Ελεονώρα. Έχω φάει λάσπη και έχω χτιστεί από τη λάσπη αυτή και δεν με διαπερνά τίποτα. Δεν παρακάλεσα καμία κυρία Ακρίτα και κανέναν να έρθει να με δει. Όποιος θέλει έρχεται. Δεν επιτρέπω σε αυτή την κυρία να προσβάλει το κοινό μου. Για το ήθος μου δεν επιτρέπω σε καμία κυρία Ακρίτα να μιλήσει και θα το φτάσω μέχρι τέρμα μόνο για αυτό. Δεν με ενδιαφέρει για το αν είμαι καλός ηθοποιός το κρίνει ο κόσμος και τα εισιτήρια που κάνω.

Και να σου πω και το άλλο, γιατί η κυρία Ακρίτα δεν βγήκε να γράψει τον οχετό αυτόν που γράφει γιατί δεν είναι ούτε δημοσιογραφία, ούτε κριτική, όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στο Παλλάς; Για να μην στεναχωρήσει κάποιους; Και τώρα βγαίνει και τα γράφει για να ευχαριστήσει κάποιους; Και οι Θεατρικές Σκηνές γιατί δεν βγαίνουν που λέει ότι είναι ανόητη επιλογή; Δεν θάβει μόνο εμένα. Μήπως έπρεπε να γραφτεί τώρα; Ποιο είναι το ήθος του trash; Να μας πει η κυρία Ακρίτα ποιο είναι το σωστό να το κάνουμε όλοι. Ποιοι έπρεπε να μπουν στο Παλλάς, ποιοι πρέπει να πάνε στην Επίδαυρο. Ας μας κάνει μια λίστα, δεν καταλαβαίνω.

Λένε όλοι αυτοί που γράφουν τόσο καιρό για ρατσισμό, ότι είμαι ρατσιστής με τις χοντρές, με τους γκέι. Αυτό που γράφει για εμένα και το κοινό μου δεν είναι ρατσιστικό;», έθεσε το ερώτημα ο Μάρκος Σεφερλής, λέγοντας πως η κωμωδία στηρίζεται στα κουσούρια, αναφέροντας παραδείγματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το zappitgr στο video που ακολουθεί:

Στην εκπομπή ΄Φωλιά των Κου Κου' μίλησαν για έναν γάμο μεταξύ του θεάτρου και του Σεφερλή, όπου ο Μάρκος ήταν η προίκα, αφού ο πλούσιος γαμπρός (Θέατρο Παλλάς) ξέρει ότι ο ηθοποιός είναι εμπορικός.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Το Ισραήλ χτύπησε αεροπορική βάση στο Ιράν - Οι πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι ασφαλείς

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top