Πήρε 16χρονο μαθητή της στο σπίτι της να για 'έρθουν σε επαφή' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πήρε 16χρονο μαθητή της στο σπίτι της να για 'έρθουν σε επαφή' - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο κελί θα περάσει 120 μέρες της ζωής της 28χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής, καθώς παραδέχτηκε τις κατηγορίες που την βαραίνουν.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη Clairyssa Lorenz, συνελήφθη όταν 16χρονος μαθητής ανέφερε στην Αστυνομία πως τον πήγε στην οικία της όπου έκαναν έρωτα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, το όλο περιστατικό έλαβε χώρα το καλοκαίρι του 2017, στο σπίτι της 28χρονης στο Μισούρι και στην Καλιφόρνια.

Παράλληλα, ο νεαρός ανέφερε πως ήρθαν σε σεξουαλική επαφή και σε άλλα μέρη, παρά το γεγονός πως η 28χρονη γνώριζε την ηλικία του.

Η 28χρονη κατηγορήθηκε σε δυο ξεχωριστές πολιτείες πως έκανε έρωτα με τον 16χρονο μαθητή, ενώ παραδέχθηκε ενοχή στα όσα τη βαραίνουν.

Η Lorenz καταδικάστηκε σε 120 μέρες στην φυλακή, ενώ για πέντε χρόνια μετά την αποφυλάκισή της θα βρίσκεται υπό επιτήρηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE