ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

Για ακόμη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο σχηματισμού υδροστρόβιλου στις θάλασσες της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το φαινόμενο παρατηρήθηκε από πολίτες το πρωί της Παρασκευής 30/11, όπου και απαθανατίστηκε σε βίντεο.

Ο υδροστρόβιλος σχηματίστηκε γύρω στις 10:45 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Saint Rafael στη Λεμεσό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», το φαινόμενο φαίνεται εξασθενημένο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, οι υδροστρόβιλοι είναι σχετικά συχνό φαινόμενο στις θάλασσες της Κύπρου, χωρίς όμως να αποτελούν κίνδυνο στους πολίτες που βρίσκονται στη στεριά, καθώς σπανίως μετακινούνται στη στεριά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Κυπριακό: Στο τραπέζι πιθανές ημερομηνίες για νέα συνάντηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν

Εντός της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να συζητηθούν ημερομηνίες για να καθοριστεί το πότε θα γίνει η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ από αρμόδιες πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE