ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

Για ακόμη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο σχηματισμού υδροστρόβιλου στις θάλασσες της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το φαινόμενο παρατηρήθηκε από πολίτες το πρωί της Παρασκευής 30/11, όπου και απαθανατίστηκε σε βίντεο.

Ο υδροστρόβιλος σχηματίστηκε γύρω στις 10:45 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Saint Rafael στη Λεμεσό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», το φαινόμενο φαίνεται εξασθενημένο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, οι υδροστρόβιλοι είναι σχετικά συχνό φαινόμενο στις θάλασσες της Κύπρου, χωρίς όμως να αποτελούν κίνδυνο στους πολίτες που βρίσκονται στη στεριά, καθώς σπανίως μετακινούνται στη στεριά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Επίσημη επίσκεψη Μακρόν την Πέμπτη στην Κύπρο: Θα συναντηθεί με ΠτΔ - Το πρόγραμμα

Την Πέμπτη, 23 Απριλίου 2026, ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας κ. Εμανουέλ Μακρόν θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κυπριακή Δημοκρατία.  Η επίσκεψη αυτή έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία, καθώς αποτελεί την πρώτη επίσημη διμερή επίσκεψη Προέδρου της Γαλλικής Δημοκρατίας από ιδρύσεως της Κυπριακής Δημοκρατίας και επιβεβαιώνει, με τον πλέον ουσιαστικό τρόπο, το εξαιρετικό επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE