ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

Για ακόμη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο σχηματισμού υδροστρόβιλου στις θάλασσες της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το φαινόμενο παρατηρήθηκε από πολίτες το πρωί της Παρασκευής 30/11, όπου και απαθανατίστηκε σε βίντεο.

Ο υδροστρόβιλος σχηματίστηκε γύρω στις 10:45 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Saint Rafael στη Λεμεσό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», το φαινόμενο φαίνεται εξασθενημένο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, οι υδροστρόβιλοι είναι σχετικά συχνό φαινόμενο στις θάλασσες της Κύπρου, χωρίς όμως να αποτελούν κίνδυνο στους πολίτες που βρίσκονται στη στεριά, καθώς σπανίως μετακινούνται στη στεριά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE