ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σχηματίστηκε υδροστρόβιλος στη θάλασσα μπροστά στα μάτια κατοίκων - VIDEO

Για ακόμη μια φορά παρατηρείται το φαινόμενο σχηματισμού υδροστρόβιλου στις θάλασσες της Λεμεσού.

Συγκεκριμένα, το φαινόμενο παρατηρήθηκε από πολίτες το πρωί της Παρασκευής 30/11, όπου και απαθανατίστηκε σε βίντεο.

Ο υδροστρόβιλος σχηματίστηκε γύρω στις 10:45 το πρωί στη θαλάσσια περιοχή του Saint Rafael στη Λεμεσό.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που αναρτήθηκε στην ομάδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ», το φαινόμενο φαίνεται εξασθενημένο.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, οι υδροστρόβιλοι είναι σχετικά συχνό φαινόμενο στις θάλασσες της Κύπρου, χωρίς όμως να αποτελούν κίνδυνο στους πολίτες που βρίσκονται στη στεριά, καθώς σπανίως μετακινούνται στη στεριά.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

ΕΛΚ: Πλήρη στήριξη σε Κύπρο έναντι της Τουρκίας- Θετικό μήνυμα για ένταξη στη Σένγκεν

Σαφή μηνύματα στήριξης προς την Κυπριακή Δημοκρατία, τόσο σε σχέση με το Κυπριακό και τις σχέσεις με την Τουρκία όσο και για την πορεία ένταξης της χώρας στη Ζώνη Σένγκεν, στέλνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα (ΕΛΚ), μέσα από τη διακήρυξη της Συνόδου Κορυφής του.

BEST OF TOTHEMAONLINE