ΛΕΜΕΣΟΣ: Υδροστρόβιλος σε θαλάσσια περιοχή λόγω κακοκαιρίας - VIDEO

ΛΕΜΕΣΟΣ: Υδροστρόβιλος σε θαλάσσια περιοχή λόγω κακοκαιρίας - VIDEO

Υδροστρόβιλος δημιουργήθηκε στη θαλάσσια περιοχή της Επισκοπής της επαρχίας Λεμεσού, πλησίον των αγγλικών Βάσεων, την Παρασκευή 23/11.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανάρτησε η σελίδα «KitasWeather» την Παρασκευή, ο υδροστρόβιλος, κινείτο από την θάλασσα προς το παραλιακό μέτωπο της Επισκοπής.

Σύμφωνα με τη σελίδα, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας καθώς οι υδροστρόβιλοι δεν συνηθίζουν να βγαίνουν στη στεριά.

Παράλληλα όπως αναφέρεται δεν έχουν την ίδια ένταση με τον ανεμοστρόβιλο που σημειώθηκε πρόσφατα στους Αγίους Τριμιθιάς.

Ανεμοστρόβιλος,  ο οποίος συνδεόταν με υπερκυτταρική καταιγίδα, όπως αναφέρει η σελίδα.

Δείτε το βίντεο:

Μιχάλης Μενελάου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE