ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κακοκαιρία σχεδόν σε όλο το νησί - Οι περιοχές που επηρεάζονται

ΚΥΠΡΟΣ: Κακοκαιρία σχεδόν σε όλο το νησί - Οι περιοχές που επηρεάζονται

Η ασταθής αέρια µάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί.

Το απόγευµα του Σαββάτου (24/11) αυξηµένες νεφώσεις αναµένεται να δώσουν τοπικά βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού βόρεια και ανατολικά του Τροόδους, όπως και στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά µέτριοι 4 µποφόρ και παροδικά στα νότια και ανατολικά, µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και αρχικά αναµένονται µεµονωµένες βροχές και πιθανό µεµονωµένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά και βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά µέχρι λίγο ταραγµένη, εκτός από τα ανατολικά παράλια που θα είναι λίγο ταραγµένη και αρχικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (25/11) ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ αργότερα παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές κυρίως στα ορεινά και νότια. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά, κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 και αρχικά παροδικά στα νοτιοανατολικά µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ, για να καταστούν µέχρι το απόγευµα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη παρόλο που αρχικά στα ανατολικά και τοπικά στα νότια παράλια θα είναι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (26/11), την Τρίτη (27/11) και την Τετάρτη (28/11) θα υπάρχουν διαστήµατα µε αίθριο καιρό αλλά και διαστήµατα µε αυξηµένες νεφώσεις που κυρίως την Τρίτη αναµένεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο και θα κυµαίνεται πιό πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top